Hit tejto Veľkej noci: Miesto kraslíc karty so selfie!

Technológie neobchádzajú ani tých najmenších a fotenie populárnych selfie, četovanie či sledovanie videí je pre dnešnú mádež každodenným „chlebíčkom“. Prekvapte svoje ratolesti a ich najobľúbenejšie fotografie zvečnite v hracích kartách. Získajú originálny darček a, navyše, sa nielen počas veľkonočných prázdnin dobre zabavia!

Kedysi šibačku prežívali mladí omnoho intenzívnejšie. Dievčatá počítali, koľkokrát za deň sa museli prezliecť, chlapci sa hrdo pýšili svojimi vyšibanými mašľami. Kým na dedinách sa veľkonočné tradície zachovávajú dodnes, v mestách je šibačka na ústupe. Miesto maľovaných vajíčok sa rozdávajú tie čokoládové a pestré stuhy na korbáči vystriedali farebné bankovky od starých mám. Avšak aj Veľká noc je príležitosťou na originálny darček. Hracie karty s fotogafiami vašich detí a ich kamarátov budú jedinečným prekvapením.

Výrobca spoločenských hier a kariet Piatnik ponúka možnosť individuálnej potlače hracích kariet. „Na zadnej strane kariet alebo aj priamo v ich hracom poli sa môžu objaviť fotografie či populárne selfie vašich detí. Stačí kliknúť na webovú stránku www.piatnik-individual.com a vľavo hore zvoliť českú vlajku. Sami si jednoducho a pohodlne nakonfigurujete vzhľad vašich jedinečných kariet,“ vysvetľuje Jana Karásková zo spoločnosti Piatnik Praha. Možné je nahrať  fotografiu na zadnú stranu kariet, vytvoriť zadnú stranu z viacerých obrázkov alebo vytvoriť celú hru.

Personalizovaná potlač hracích kariet je jedinečná a rodičia tak svoje deti môžu premeniť napríklad na žolíka. Dajú sa použiť najlepšie zábery z rodinných či školských výletov priamo na karty. Mariáš, žolík či Čierny Peter sa tak premenia na výnimočnú zábavu.

Menšie deti obľubujú aj potlač kariet s témou prírody, zvieratiek či obľúbených postavičiek zo seriálov a rozprávok. Poker, kanasta či mariáš s personalizovanou tlačou potešia aj „veľké“ deti, preto môže byť takéto prekvapenie vhodné aj ako narodeninový darček, potešenie pre starých rodičov či možnosť, ako netradičným spôsobom osloviť firemných klientov a obchodných partnerov.