Oh la la! Mousse au Chocolat

Aj vy máte slabosť pre elegantné francúzske dezerty, a navyše tie čokoládové? Mousse au Chocolat bude potom pre vás tým pravým potešením. Čokoládová pochúťka vás milo prekvapí nielen svojou textúrou a chuťou pravého kakaa, ale aj jednoduchou prípravou. Pohlaďte svoje zmysly špecialitou svetových rozmerov – vyskúšajte čokoládový dezert Mousse au Chocolat.

Vplyv medzinárodnej kuchyne

Francúzi, ako odvekí milovníci dobrého jedla a vína, vedia najlepšie ako potešiť aj tie najvyberanejšie jazýčky. Mousse au Chocolat je toho pravým dôkazom. Dr.Oetker sa týmto dezertom inšpiroval a prináša lahodnú čokoládovú pochúťku bez palmového tuku s obsahom 20% kakaa a 9% čokoládových kúskov.

Nepotrebujete zapnúť ani sporák

Ak ste v kuchyni začiatočník alebo pečenie náročných dezertov nie je vaša parketa, dezert Mousse au Chocolat je to pravé pre vás. Na jeho prípravu nepotrebujete žiadne zdĺhavé nákupy potravín či náročný výrobný proces. Stačí, ak obsah balenia vyšľaháte s 0,15 l vychladeného mlieka, necháte stuhnúť 2 hodiny v chladničke a dezert môžete podávať.

Tip na servírovanie

Mousse au Chocolat sa vďaka svojej nadýchanej konzistencii dá vyformovať do tvaru kopčekov, ktoré môžete viaceré servírovať na keramickej doske alebo zvlášť na tanierikoch. Pre lepší efekt to môžete navyše ozdobiť drobným ovocím alebo exotickou čerešňou physalis. Spôsobov servírovania je niekoľko, záleží len na vašej fantázii.