Zima v THERMAL CORVINUS Veľký Meder

Užite si zimu v THERMAL CORVINUS Veľký Meder. Stredisko je známe blahodárnou vodou uvoľnujúcou svalstvo a pôsobiacou priaznivo na pohybový systém človeka.

Teplota vody sa počas chladnejších mesiacov pohybuje od 28 do 38 °C, návštevníkom preto zaručene nebude zima. Na milovníkov wellnessu čaká sedem krytých a polokrytých bazénov. Medzi najobľúbenejšie patrí Polokrytý sedací bazén. Z celkovej plochy bazéna je krytá iba jedna tretina a s vonkajšou časťou ju spája malý prieplav. Krytý plavecký bazén s perličkovým kúpeľom a detským bazénom s hracími elementmi ponúka priestor na plávanie i relax zároveň. Deti i dospelí si nenechajú ujsť jazdu na toboganoch Red Ring a Black Led s farebnými svetelnými efektmi.

Určite si prídu na svoje aj v Rodinnom zábavnom bazéne s interaktívnym vodným ihriskom s vodnou vežou, vodopádmi, vodnými sprchami, 500 litrovým vedrom, vodnými clonami, delami a kĺzačkami.  Bazén lemuje oddychový priestor s lehátkami a barom. Súčasťou bazénov sú aj vodné trysky a masážne sprchy. V areáli sa nachádza aj krytý plavecký bazén s dĺžkou 25 metrov. V THERMAL CORVINUS Veľký Meder nájdete aj fínsku saunu, infra saunu, masážne priestory, morský kúpeľ, soľnú jaskyňu, stravovacie zariadenia, obchodíky aj vinárničku. Vo vstupnej hale funguje interiérové detské ihrisko, kde sa deti môžu vyšantiť pričom rodičia môžu oddychovať pri káve vo vedľajšej reštaurácii.

Za troj hodinový vstup počas pracovných dní zaplatíte 6 Eur. Počas víkendov je vstup o 1 Euro drahší. www.thermalcorvinus.sk