Stavbu nezastaví ani mráz

Na stavbu rodinného domu nemusíte čakať do jari či nechávať si to na leto. Na trhu sú tehly, s ktorými je možné murovať aj v zime. Špeciálne vyvinuté brúsené tehly LeierPLAN umožňujú murovať až do teploty 5º C.

Brúsené tehly LeierPLAN umožňujú murovať do teploty – 5º C a poskytujú jednoduché a rýchle riešenie realizácie hrubej stavby. Steny si vymurujete tak, že tehly LeierPLAN spájate tenkou vrstvou (stačí 1 mm) murovacej malty alebo penovým lepidlom LeierFIX. Výhodami tejto technológie je najmä úspora materiálu, kratší čas murovania bez vytvárania tepelných mostov a menej vlhkosti v stavbe (vďaka menšej spotrebe vody). Použiť tieto tehly môžete nielen na obvodové steny, ale aj na vnútorné nosné konštrukcie a priečkovkové tvarovky.

Výber tehly ako stavebného materiálu je správnym riešením, ktorý zabezpečuje kvalitnú a časuodolnú stavbu. Dokazujú to dlhoročné skúsenosti a rokmi overené znalosti z praxe. Tehla sa ako stavebný materiál používa už viac ako 6000 rokov. Ide o prírodný a ekologický materiál, ktorý sa dá neustále recyklovať, má vynikajúce tepelno a zvukoizolačné vlastnosti, dlhú životnosť a vypaľovaním si tehla udržiava pevnosť a stabilný rozmer. Je nehorľavá a odolná voči fyzikálnym aj chemickým vplyvom. Tehly umožňujú optimálnu difúziu vodných pár, čím sa predchádza vzniku plesní a zabezpečuje sa zdravé bývanie.

Viac na www.leier.sk.