Logitech G533 s priestorovým zvukom 7.1

Spoločnosť Logitech predstavila bezdrôtový herný headset Logitech® G533 Wireless Gaming Headset. Vďaka bezdrôtovej technológii na profesionálnej úrovni, audio driverom Pro-G™, na ktoré je v Spojených štátoch podaná patentová prihláška, a priestorovému zvuku DTS Headphone:X® 7.1 ponúka táto náhlavná súprava špičkové zvukové parametre a pohodlie bezdrôtového pripojenia. Headset Logitech G533 sa navyše vyznačuje dlhou výdržou batérií a čistým dizajnom, ktorý vám poskytne maximálne pohodlie aj pri veľmi dlhých herných súbojoch.

Vyspělé zvukové parametry

Zvukové drivery Pro-G, ktoré čakajú na vyriešenie patentovej prihlášky v Spojených štátoch, sú vyrobené z hybridných sieťových materiálov, ktoré zabezpečujú zvuk v kvalite, ktorú možno inak nájsť len v high-endových audiofilských slúchadlách. Drivery poskytujú čisté výšky aj basy s minimálnym skreslením.

Technológia priestorového zvuku DTS Headphone:X s najvyššou mierou realistického podania presne replikuje umiestnenie reproduktorov v systéme 7.1 i rozloženie zvukového priestoru, takže skvele počujete efekty v hrách i zvuky, ktorými vám vývojári hier chcú umožniť orientáciu pomocou sluchu, napríklad ako ďaleko od vás sú súperi a z ktorého smeru sa blížia. Navyše si môžete upraviť hlasitosť každého zo siedmich zvukových kanálov.

Špičková bezdrôtová technológia

Headset Logitech G533 je vybavený vyspelým bezstratovým prenosom zvuku v digitálnej podobe a poskytuje pohodlie bezdrôtového pripojenia a neuveriteľne verný zvuk s dosahom až 15 metrov. Headset si udržuje spoľahlivé pripojenie aj v prostredí so silným elektromagnetickým rušením (Electro-Magnetic Interference – EMI) i keď sa v jeho blízkosti nachádzajú desiatky iných bezdrôtových signálov. Prenos audio signálu má ultra krátku latenciu a prakticky tak nedochádza k žiadnemu oneskoreniu zvuku oproti vašej hre, rovnako je tomu aj pri sledovaní filmov alebo streamovaných multimédiách.

Konštrukcia najvyššej kvality

Vďaka využitiu najmodernejších materiálov a výrobných technológií je headset Logitech G533 odolný a súčasne ľahký, takže ho môžete mať na ušiach celé hodiny. Má uzavreté mušle s odľahčenou konštrukciou a priedušným polstrovaním, ktoré možno ľahko sňať kvôli čisteniu.

Inteligentné utlmenie a mikrofón

Headset Logitech G533 využíva obľúbenou funkciu automatického vypnutia mikrofónu keď ho sklopíte a má aj vylepšené potlačenie okolitého hluku a nastavenie ekvalizácie, aby bol zvuk pri herných súbojoch aj pri bežnej komunikácii čo najčistejší. Nový filter na mikrofóne redukuje nežiaduce zvuky pri sykavkách a nárazových hláskach.

Výdrž batérie

Dobíjacie a vymeniteľné batérie udržia headset v prevádzke až 15 hodín na jedno nabitie, takže je skvelou bezdrôtovou voľbou pre veľmi dlhé herné seansy. Navyše môžete využiť obslužnú aplikáciu Logitech Gaming Software (LGS) a sledovať úroveň nabitia, aby vám nedošla energia uprostred hry.

Možnosti jemného nastavenia zvuku

Bezdrôtový herný headset Logitech G533 je vybavený mikrofónom s funkciou potlačenia okolitého hluku na sklápacom a zaťahovacom ramene – to zaisťuje úplne čistý prenos hlasu pri chatovaní aj ďalšej komunikácii. Na ľavom náušníku sa nachádza rolovací ovládač hlasitosti, ktorý ľahko nájdete hmatom a tlačidlo vypnutia mikrofónu pre jednoduché ovládanie základných audio funkcií. Ak chcete mikrofón stlmiť automaticky, stačí potočiť jeho rameno. Jemné úpravy nastavenia zvuku je možné vykonávať v aplikácii LGS – môžete nastavovať ekvalizér, priestorový zvuk, vedľajšie doplnkové zvuky a hlasitosť mikrofónu – a to pre každý herný titul zvlášť. Okrem toho môžete tlačidlu „Mute“ priradiť akúkoľvek inú funkciu, napríklad „spustiť/zastaviť prehrávanie“ hudby.

„Náš audio tím sa rozhodol vytvoriť headset, ktorý pri hraní vytvorí zvuk, čo vás úplne pohltí a súčasne vám dá potrebnú precíznosť,“ povedal Ujesh Desai, viceprezident a generálny riaditeľ divízie herných zariadení spoločnosti Logitech. „Vďaka systému DTS Headphone:X a našim driverom Pro-G je výsledok ohromujúci. Teraz môžete zdôrazniť zvuky v hre tak, aby ste dosiahli čo najpresnejšiu orientáciu vo zvukovom priestore a užili si zvukové efekty v hrách.“

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že bezdrôtový herný headset Logitech G533 Wireless Gaming Headset bude u maloobchodných predajcov na celom svete k dispozícii v januári 2017 za odporúčanú maloobchodnú cenu 149€. Podrobnejšie informácie môžete získať na webových stránkach Logitech, na blogu, alebo na Facebook.