Urobte radosť celej rodine s produktami značky CURAPROX

Najkrajšie sviatky roka sú už pred dverami. Ak ešte nemáte darčeky pre všetkých na vašom zozname, určite neprehliadnite ponuku švajčiarskej značky CURAPROX. V ich portfóliu nájdete produkty nielen pre dospelých, ale aj pre deti a bábätká. Inšpirujte sa aktuálnymi novinkami, ktoré ocení celá vaša rodina. Tak hor sa na nákupy, do Vianoc zostáva už iba niekoľko dní.

Tipy na darčeky pre najmenších

Cumlík CURAPROX Baby upokojí každého drobca a navyše podporí prirodzený vývin jeho zúbkov, čeľuste a úst. Má zaujímavý dizajn, ktorý má svoje opodstatnenie. Je špeciálne navrhnutý tak, aby predchádzal komplikáciám, ktoré spôsobujú bežné cumlíky. Vďaka nemu sa výrazne zníži riziko, že vaše dieťa bude v budúcnosti potrebovať strojček. V ponuke je v 3 veľkostiach, pričom každá mamička ocení praktickú krabičku ideálnu na hygienickú prepravu a sterilizáciu. 

Držiak CURAPROX Baby vás odbremení od neustáleho vyvárania cumlíka po páde na zem. Jednoducho držiak pripnete na oblečenie bábätka, vďaka čomu predídete zašpineniu či strate cumlíka.

Hryzadielko CURAPROX Baby je skvelou pomôckou pri prerezávaní zúbkov. Pomáha znižovať bolesť a nepohodlie pri prerezávaní. Navyše rôznorodý povrch a zábavná hrkálka podporujú vývin senzomotorických schopností dieťaťa. Predná časť s gumenými štetinkami zas vzbudzuje v bábätkách zvedavosť a nadšenie pre čistenie zúbkov.

Zubná kefka CuraKid urobí z čistenia zubov zábavu. Extra jemné vlákna CUREN® sú šetrné k zubom aj ďasnám. Okrem toho gumou potiahnutá hlavička kefky chráni ústnu sliznicu pred poranením. Každé dieťa zaujme farebný vzhľad kefky a tiež praktická rúčka. Skvele sadne do detských, ale aj dospelých rúk pri dočisťovaní 

Tipy na darčeky pre celú rodinu

Bieliaci set Black Is White obsahuje unikátnu čiernu pastu, vďaka ktorej budú vaše zuby žiarivo biele a ultra jemnú zubnú kefku, ktorá je šetrná k zubom a ďasnám. Pasta bieli pomocou aktívneho uhlíka, ktorý jej dodáva výnimočnú farbu. Naopak, neobsahuje zdraviu škodlivé chemické bieliace prísady. Čistenie zubov tak mení na úplne nový zážitok. Vaše zuby budú nielen krásne biele, ale zároveň aj zdravé a odolné voči zubným kazom.

Medzizubná kefka CURAPROX účinne vyčistí celý medzizubný priestor. Vďaka jej jemným vláknam si dočistíte potrebné miesta šetrne, pričom vám stačí jediný pohyb. Každá medzizubná kefka má tenký a extra odolný drôtik CURAL®, aj do najužšej medzery sa tak dostanete bez poranenia.

Zubná kefka CURAPROX Ultra Soft má až 5460 vlákien CUREN®, ktoré sú mimoriadne jemné a efektívne. Vďaka nim sa zbavíte zubného povlaku, a to bez poškodenia skloviny a ďasien. Dostupné sú v bohatej farebnej škále, takže si každý príde na svoje. Ak raz vyskúšate túto kefku, už nebudete chcieť inú.