Tchibo FOR BLACK ´N WHITE vo variante Crema

Spoločnosť Tchibo predstavuje novú kávu Tchibo FOR BLACK ´N WHITE instant vo variante Crema. Táto novinka ponúka rovnako plnú, výraznú a vyváženú chuť, či už je pripravená ako čierna alebo s mliekom, navyše s bohatou zamatovou penou. Osloví predovšetkým tých, ktorí uprednostňujú jednoduchú prípravu instantnej kávy a zároveň trvajú na kvalite. Vyvážený chuťový profil kávy tvorí zmes vybraných zŕn Robusta, ktorá dodáva káve u slovenských spotrebiteľov tak obľúbenú zemitosť, intenzitu a horkú príchuť.

„Obľuba instantnej kávy v našich krajinách z roka na rok rastie. Naši zákazníci oceňujú predovšetkým rýchlu prípravu nápoja, no nezľavujú ani zo svojich požiadaviek na kvalitu. Variant Crema dopĺňa aromatickú a intenzívnu chuť kávy Tchibo FOR BLACK ´N WHITE o bohatú zamatovú penu, ktorá je jedným z kritérií hodnotenia našich zákazníkov. Novinkou chceme ďalej rozvíjať myšlienku jednej kávy pre každé tvoje ja, teda pre viac príležitostí a chutí,“ hovorí Veronika Šreiberová, junior brand manažérka spoločnosti Tchibo.

Tchibo FOR BLACK ´N WHITE Crema z vybraných kávových zrniek Robusta poteší všetkých milovníkov kávy svojou vyváženou arómou a príjemnou krémovou chuťou. Predáva sa v bežnej maloobchodnej sieti, v kamenných obchodoch Tchibo a v e-shope www.tchibo.sk v 180 g balení za odporúčanú maloobchodnú cenu 6,99 €. Doprajte sebe i svojim najbližším nový pôžitok z kávy!