Axis má v ponuke aj kamery Canon

Spoločnosť Axis Communications prevzala od 1. septembra zodpovednosť za marketing a predaj kompletného portfólia sieťových video produktov značky Canon v Európe. Na základe tejto novej rámcovej zmluvy Axis ohlásila pripravovanú dostupnosť siedmich nových IP kamier Canon.

Medzi ne patria napríklad modely VB-S30VE, kompaktná vonkajšia mini kopulovitá kamera s otáčaním/náklonom/priblížením obrazu, a VB-H761LVE, čo je vonkajšia pevná kamera s 20× priblížením a IR prísvitom. Väčšina nových modelov je navrhnutá pre vonkajší dohľad a všetky ponúkajú obraz s rozlíšením HDTV 1080p pri plnej snímkovej frekvencii. Nové kamery by podľa plánu mali byť k dispozícii prostredníctvom distribučných kanálov spoločnosti Axis v 1. štvrťroku 2017.

 

IP kamery značky Canon v ponuke AXIS Communications

  • VB-H761LVE – vonkajšia pevná kamera odolná proti vandalizmu pre náročné okolité podmienky, ponúka 20-násobné priblíženie a vstavané infračervené (IR) prisvietenie. Je vhodnou pre priemyselné aplikácie, kritickej infraštruktúry a komerčné budovy, kde je nutné z väčšej vzdialenosti približovať záber na objekty a aktuálne dianie.
  • VB-H760VE – vonkajšia pevná kamera odolná proti vandalizmu pre náročné okolité podmienky, ponúka objektív s 20x priblížením. Vhodná je pre oblasti vzdelávania, priemyslu a zariadenia v rámci kritickej infraštruktúry.
  • VB-H751LE – vonkajšia pevná kamera s 2,4-násobným priblížením a vstavaným infračerveným prísvitom. Je určená pre sledovanie komerčných budov, skladov a kritickej infraštruktúry a to aj v úplnej tme.
  • VB-H651VE – vonkajšia pevná kopulovitá kamera odolná proti vandalizmu pre náročné okolité podmienky, ponúka otáčanie/nakláňanie/rolovanie/priblíženie obrazu a ultra širokouhlý objektív. Je určená na vonkajší monitoring predajných priestorov, komerčných budov a bánk.
  • VB-S30VE – vonkajšia kompaktná mini PTZ kamera odolná proti vandalizmu so vstavaným mikrofónom a PTZ funkciami, vrátane 3,5-násobného priblíženia. Ideálna voľba pre diskrétne sledovanie napríklad vzdelávacích a skladových priestorov a tam, kde je požiadavka na zmenu zorného uhla a priblíženie záberu na aktuálne dianie.
  • VB-S800VE – vonkajšia kompaktná pevná kopulovitá kamera odolná proti vandalizmu so vstavaným mikrofónom. Vhodná pre diskrétny dohľad v predajných priestoroch, bankách a vzdelávacích inštitúciách.
  • VB-S910F – kompaktná pevná kamera na vnútorné inštalácie s 3,5-násobným priblížením a vstavaným mikrofónom. Je určená na diskrétne monitorovanie vnútorných priestorov napríklad v predajniach, vzdelávacích inštitúciách alebo bankách.