MAKE-UP pre dokonalé selfíčko!

Kozmetická spoločnosť Dermacol predstavuje unikátnu novinku SELFIE MAKE-UP pre vyhladenie a zmatnenie pleti v jednom kroku.  Zoznámte sa s TOP produktom, ktorý ušetrí miesto vo vašej kozmetickej taštičke, bude praktickým pomocníkom na cestách a vy si ho doslova zamilujete. Svet krásy meníme s láskou už 50 rokov.

Selfie make-up je inovatívny make-up 2v1, ktorého súčasťou je podkladová báza a make-up pre extra rýchle nalíčenie.

V jedinom výrobku sú spojené hneď dve hlavné zložky.

  • Prvá zložka obsahuje podkladovú bázu, ktorá vyhladzuje a minimalizuje jemné vrásky, vypĺňa póry a zlepšuje vzhľad a odolnosť make-upu.
  • Druhou zložkou je make-up, ktorý farebne zjednotí a prirodzene zmatní pleť.

Vaša pleť bude v jednom kroku dokonale vyhladená a zmatnená!simulace-selfie-make-up-komp01-09-small

Selfie Make-up je určený pre všetky typy pleti a je dermatologicky testovaný.

Make-up sa predáva v praktickom obale. Grafika je prispôsobená jednotlivým odtieňom a uľahčí tak rozhodovanie, ktorý z odtieňov použiť napr. počas rôznych ročných období.

DERMACOL SELFIE MAKE-UP (25 ml) – 4 odtiene – 7,69 eur / balenie

SÚŤAŽ #dermacolselfiemakeup
Až do 5. 11. 2016 je možné sa zapojiť do Dermacol súťaže a vyhrať vstupenky na koncert Justina Biebera, ktorý sa uskutoční 12. 11. 2016 v O2 aréne v Prahe.
Pravidlá súťaže:
Odfoťte sa a na svoj INSTAGRAM nahrajte vašu selfie fotografiu, na ktorej budete nalíčená SELFIE MAKE-UPOM a označte ju hashtagom #dermacolselfiemakeup.

Ak nemáte Instagram, nevadí! Svoju SELFIE môžete nahrať do komentárov pod súťažné príspevky na facebookovom profile Dermacol CZ & SK.

Troch výhercov, ktorých príspevky budú najzaujímavejšie, vyberú kozmetické youtuberky Petra LovelyHair, Týna Třešničková z Tiny’s cherry flavor a Míša zo Stylewithme.
1. miesto – 2 VIP vstupenky na koncert
2. a 3. miesto – 2 vstupenky na koncert