Vyfarbi svoje neviditeľné ja

Už ste niekedy skúšali vyfarbiť svoje neviditeľné ja? Viete ako vyzerá vaša radosť, smútok, úspech alebo strach? Odborníci na osobnostný rozvoj vydali knihu a mobilnú aplikáciu, ktorými si môžete zlepšiť život. Špeciálne navrhnuté terapeutické mandaly sú tým správnym nástrojom, ktorý vám ľahkou a zábavnou formou umožní nahliadnuť do svojho vnútra, zlepšiť si vzťahy či koncentráciu.

Pohodlne sa na chvíľku usaďte, vezmite do rúk knihu Mandaly pre lepší život a vyfarbite sa. Mandaly sú známe svojimi terapeutickými účinkami, ktoré dokážu človeka stimulovať a motivovať. Kniha vychádza z dlhoročných skúseností autorov knihy, najmä terapeutky a koučky PhDr. Ľubice Hamarovej, ktorá sa dlhé roky venuje práci s nevedomím, neurovede a a arteterapii na dosiahnutie viditeľných a dlhodobých výsledkov.

Ide o sofistikovaný, ale zábavný nástroj sebarozvoja. Pomocou mandál môžete dosiahnuť harmóniu, spokojnosť, či životnú pohodu.

Zaujímavosťou je, že spolu s knihou vychádza aj mobilná aplikácia Mandalive, ktorá je prvou appkou na svete tohto druhu. Vyfarbiť sa a venovať sa na chvíľku sebe môžete teda aj v mobile.

Knihu Mandaly pre lepší život a aplikáciu Mandalive pokrstila známa tenistka Janette Husárová, ktorá sa osobnostnému rozvoju venuje od svojich 19-tich rokov. Ako sama hovorí, mandaly sa stali neoddeliteľnou súčasťou jej tenisovej prípravy a sprevádzali ju na tenisových turnajoch po celom svete.  Aj vďaka práci na sebe, mandalám a sebarozvoju, dosiahla podľa vlastných slov tenisové úspechy, ktoré sa jej vraj svojho času zdali až nedosiahnuteľné.