Harman/Kardon Onyx Studio 3

Pribudol ďalší kúsok do oblasti lifestyle audio techniky. Čím je Onyx Studio 3 špecifický? Najmä kvalitou spracovania a výstupu, ktorý sa ani nepotrebuje porovnávať s konkurenciou, pretože žiadnu nemá. V tejto kategórii je iba niekoľko výrobcov, pričom sa každý špecializuje na niečo iné. Niekto sa zameriava najmä na prémiové materiály, iný zasa hľadá kompromisy, keď sa snaží o maximálne odľahčenie.

Harman/Kardon pri návrhu vychádzal z osvedčenej koncepcie, keď vsadil na Woofer o rozmeroch 2 x 75 mm a na Tweeter o veľkosti 2 x 20 mm. Vďaka použitej vysokokapacitnej batérii má výdrž na jedno nabitie až 5 hodín. Oválny reproduktor vyniká aj spracovaním, nielen vynikajúco hrá. Koža, kov, textília a mäkká guma sú precízne spracované a v súhre s autenticky reprodukovanými tónmi ponúkajú vašim zmyslohk_onyxstudio3_black_back_2m intenzívny zážitok. Okrem bluetooth konektivity ponúka aj možnosť AUX pripojenia, ktoré ,,padne vhod“ najmä tradicionalistom, ktorí inklinujú k ,,bezstratovému“ prenosu signálu. Väčšina majiteľov pravdepodobne využije bezdrôtové prepojenie, pričom určite využijú možnosť pripojenia až troch zariadení súčasne. Bezdrôtové spojenie umožňuje spojiť dohromady dva Harman Kardon Wireless Dual Sound vybavené reproduktory, takže si budete môcť vytvoriť priestorovo oveľa viac vyvážený zvuk.

Synchronizácia je dokonalá, takže nikdy nedôjde k tomu, že by ste skladbu počuli i z jedného reproduktora s oneskorením. Zvládne zahrať operu, aj jazz, no najlepšie sa jeho výkon využije v moderných nahrávkach, kde dokáže prezentovať basové prvky s absolútnou dokonalosťou a ľahkosťou, no nikdy nie tak, aby bol výsledok ,,prebasovaný“. ONYX STUDIO 3 je dostupný v bielom a čiernom prevedení a má príjemnú cenu 219 € a na Slovensku ho exkluzívne predávajú autorizované APPLE predajne. Viac informácii získate na www.harmankardon.sk.