Engelsrufer – Anjelské zvončeky

Engelsrufer- Anjelské zvončeky sú vo svete populárne, ručne vyrábané strieborné šperky, ktoré symbolizujú ochrannú silu Anjelov. Sú vyrábané z tých najkvalitnejších kovov v nemeckých šperkárskych dielňach.

Anjelský zvonček je vzácny šperk, ktorý je krehký ako Anjel a zároveň silný a mocný natoľko aby nositeľovi pomohol v ťažkých chvíľach. Šperk tvorí Anjelské krídlo a rolničkou. Rolničku si vložíte do oceľovej guličky a spolu s krídlom zavesíte na náhrdelník podľa vlastného výberu. Farby rolničiek sú rôzne, každá s iným významom. Farby symbolizujú vyrovnanosť, eleganciu, tvorivosť, nádej, zdravie či lásku. Vložením farebnej rolničky do oceľovej guličky vzniká pri nosení jemný, harmonický zvuk o ktorom sa vraví, že privoláva Anjelov. Spomínaný jemný zvuk je upokojujúci, u ľudí často navodzuje kľudnú myseľ. Obľubujú ho aj tehotné mamičky práve pre ukľudňujúci zvuk rolničiek, ktorý ma pozitívny vplyv na ich ešte nenarodené dieťatko.

Základný šperk pozostáva z Anjelského krídla v tvare L a rolničky. Farbu krídla, rolničky aj dĺžku náhrdelníku si môžete vybrať sami.

Krídla sú dostupné v troch prevedeniach: zlaté, strieborné a rúžové zlato a tiež v rôznych veľkostiach.

Rolničky si môžete vybrať z 12 základných farieb. Gulička do ktorej sa farebná rolnička vkladá je tiež dostupná v 3 veľkostiach.

Anjelské šperky- Engelsrufer sú vhodné pre mužov aj ženy. Na Slovensku ich exkluzívne distribuuje a predáva sieť obchodov Corial.