Cibulkovej bude najväčší úspech v pripomínať diamantový šperk

Fantastické, neuveriteľné, úžasné – to je len časť reakcií na výkon Dominiky Cibulkovej. Slovenská tenistka ovládla Turnaj majsteriek v Singapure a prežila tak jeden z najkrajších okamihov vo svojej tenisovej kariére. Pri tejto príležitosti sa klenotnícky ateliér ALO diamonds rozhodol Dominike zagratulovať unikátnym spôsobom, daruje jej diamantový šperk.

Majiteľ a dizajnér spoločnosti ALO diamonds Alojz Ryšavý vyslovil svoju nesmiernu hrdosť nad spoluprácou s Dominikou, ktorá pretrváva už takmer dva roky. „Boli sme s ňou prostredníctvom našich šperkov vo chvíľach, kedy povedala životné áno a rovnako aj keď dosiahla triumfálne športové víťazstvo,“ povedal Alojz Ryšavý. V Singapure mala Dominika po celý čas na prste jedinečný zásnubný prsteň, ktorý považuje za svoj talizman.

Výnimočné výkony si zaslúžia aj výnimočné odmeny a diamantové šperky sú na to ako stvorené. „Životný úspech, ktorý Dominika dosiahla sme sa rozhodli podporiť šperkom z klenotníckeho ateliéru ALO diamonds, ktorý jej bude už navždy pripomínať toto neopísateľne krásne víťazstvo,“ vysvetlil Alojz Ryšavý.

Akým šperkom obdaruje ALO diamonds svoju ambasádorku Dominiku Cibulkovú nechcel zatiaľ majiteľ spoločnosti konkretizovať. „Prezradím len, že bude naozaj výnimočný,“ uzatvoril s úsmevom Alojz Ryšavý.