AAA AUTO poskytuje SFZ autá v hodnote viac ako milión eur

Najväčší predajca ojazdených vozidiel dnes zahájil odovzdávanie 76 nových vozidiel Slovenskému futbalovému zväzu, svojmu platinovému partnerovi.

Prvé kľúčiky si prebral prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik, ktorý bude jazdiť v automobile Kia Sorento. Odovzdal mu ich regionálny manažér AAA AUTO Pavol Chmura. „Naša spoločnosť neustále rastie, a to ako v zmysle počtu pobočiek, tak i čo sa týka počtu predaných vozidiel. Spolupráca so slovenským futbalom je logickým vyústením nášho pôsobenia na Slovensku. Je dôležité zmieniť, že sa jedná o historicky prvý prípad spolupráce predajcu ojazdených automobilov s reprezentáciou Slovenskej republiky, čo ďalej dokumentuje silnú pozíciu AAA AUTO na tunajšom trhu“, komentoval spoluprácu Chmura a pridal i prianie, „nech sa Vám v aute dobre jazdí.“

„Dnešný deň je dôkazom, že to, čo sme deklarovali pred mesiacom, sa stáva skutočnosťou. A som presvedčený, že spolupráca SFZ a AAA AUTO ako lídrov vo svojich oblastiach prinesie úžitok obom stranám,” komentuje odovzdanie kľúčikov Kováčik.

Vozidlá budú odovzdávané postupne v troch vlnách. V prvej si SFZ preberá16 automobilov značky Kia Ceed a Kia Sorento. Jednotlivé autá, ktoré SFZ dostane budú ako strednej tak i vyššej strednej a vyššej triedy. 

Celková hodnota vozidiel, zapožičaných spoločnosťou AAA AUTO pod značkou Mototechna SFZ, dosahuje 1 125 000 €. K obmene áut príde vždy po niekoľkých mesiacoch.