Samé novinky

Značka SKITTLES prichádza s niekoľkými šťavnatými novinkami pre fanúšikov najnovších technológií, ktorí telefón nepustia z ruky alebo priaznivcov skvelej zábavy v spoločnosti kamarátov, s ktorými zdieľajú úplne všetko. Značka SKITTLES si pripravila hneď niekoľko noviniek, ktoré ponúknu veľa zábavy! Snáď osloví Vás i Vašich čitateľov.

 Získaj vďaka SKITTLES tie najsťahovanejšie appky na Google Play zadarmo! Vyhraj s cukríkmi s ovocnou príchuťou SKITTLES aplikáciu zadarmo podľa vlastného výberu! V každom súťažnom balení cukríkov SKITTLES v príchutiach Fruits, Crazy Sours a Wild Berry objavíš na vnútornej strane špecifický kód, ktorý zadáš na skittleswin.com a získaš tak ku svojej obľúbenej hre na Google Play rozšírenie zdarma. A vyhráva každý! S priateľmi sa tak môžeš podeliť nielen o šťavnaté cukríky SKITTLES, ale aj o získaný kód. A to so všetkými, ktorí majú zariadenie Android. Čím viac cukríkov SKITTLES, tým viac zábavy s Google Play!

TIP!: Si fanúšik Angry Birds, The Sims alebo napríklad Need for Speed? SKITTLES ponúka spolu s Google Play viac zábavy všetkým, ktorí majú k dispozícii zariadenie Android až do 31. 12. 2016 do 18:00. Viac si o súťaži prečítaj na skittleswin.com.

Tráviš čas najradšej s partiou kamarátov a končiace leto a začínajúci školský rok na tom nič nezmení? Otvor si nové 95 g balenie SKITTLES v príchutiach Fruits alebo Crazy Sours a podeľ sa o ne s nimi! V každom 95 g balení ťa čaká poriadna dávka zábavy so šťavnatými cukríkmi, ktoré si užijete dosýta. Čím viac cukríkov SKITTLES, tým viac zábavy s priateľmi!

TIP!: Ak už máte najradšej populárne cukríky SKITTLES s ovocnou príchuťou Fruits, Crazy Sours alebo Wild Berry, určite si spoločné chvíle s kamarátmi vychutnáte do poslednej chvíle – i cukríky – tiež vďaka novej televíznej reklame SKITTLES. Pozor na SKITTLESNIČKY