S multi-device myšou Logitech môžete byť produktívnejší

Spoločnosť Logitech dnes predstavila všestrannú myš pre viacero zariadení s úplným názvom Logitech® M720 Triathlon Multi-Device Mouse, ktorá je navrhnutá tak, aby ľuďom pomohla k vyššej produktivite a aby mohli jednoduchšie pracovať na rôznych obrazovkách a rôznych operačných systémoch. Myš možno spárovať s až tromi zariadeniami súčasne a môžete medzi nimi prepínať stlačením jediného tlačidla. Myš M720 Triathlon funguje s operačnými systémami Windows®, Mac OS®, Chrome OS™, Android™ a Linux®. Je vytvorená pre všestrannosť, odolnosť a komfort a je tvarovaná tak, aby vám pohodlne sadla do ruky.

„Asi 85 percent ľudí už pri svojej práci nepoužíva len jednu platformu,“ povedal Anatoliy Polyanker, riaditeľ pre globálne portfólio a značky v spoločnosti Logitech. „Myš M720 Triathlon sme preto navrhli ako odozvu na tento rozmáhajúci sa trend viacerých zariadení a aby sme pomohli ich používateľom zvýšiť produktivitu. Ľudia budú môcť ľahko prepínať medzi rôznymi obrazovkami jednotlivých zariadení a vždy sa tak naplno venovať svojim úlohám.“

Vďaka technológii Easy-Switch™ možno k myši M720 Triathlon pripojiť až tri zariadenia a hladko medzi nimi prepínať stlačením jediného tlačidla. Táto výkonná myš má pre bezdrôtové pripojenie dve technológie, takže sa môže pripojiť pomocou pribaleného USB prijímaču Logitech Unifying™ alebo pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth® Smart. Hyper rýchle rolovacie koliesko vám umožní bleskovo preletieť aj dlhé dokumenty a odolná konštrukcia tlačidiel vydrží až 10 miliónov kliknutí. Pomocou softvéru Logitech Options™ si môžete pracovné prostredie prispôsobiť tak, aby zodpovedalo vašim potrebám vo Windows® alebo Mac OS®. Myš M720 Triathlon má navyše vylepšenú spotrebu energie a dokáže fungovať až dva roky s jedinou batériou veľkosti AA.

Cena a dostupnosť: Myš Logitech M720 Triathlon je už k dispozícii na stránke www.logitech.com za odporúčanú maloobchodnú cenu 69,99 €.