Kreatívna príprava detí na jeseň

Deti sa už vrátili z letných táborov a začínajú sa pripravovať na nový školský rok. Vyplňte im tento čas kreatívne. Pri spoločných aktivitách oceníte šikovné pastelky STABILO® woody 3 v 1, ktoré umožňujú všestranné maľovanie, vrátane maľovania na hladké povrchy.

Zabaviť deti pred príchodom školského roka pomôže multitalentovaná pastelka STABILO® woody 3 v 1. Jednoduchá náhrada voskoviek, pasteliek a vodových farieb ponúka mladým umelcom široké možnosti tvorby. Pomaľovať ňou môžu nielen papier, kartón, tabuľu, ale aj napríklad gumáky alebo okno vo svojej izbe. Rodičia sa nemusia báť. Farbu možno z hladkého povrchu veľmi ľahko zmyť vodou so saponátom.

Široké spektrum využitia

 STABILO® woody 3 v 1 vďačí za jasné a žiarivé farby vysokému obsahu pigmentu. Preto ju možno použiť aj na tmavé podklady. Výhodou je, že ju možno aplikovať aj na množstvo rôznych hladkých povrchov, ako sú plast, sklo, kov, či guma.

Každý ťah žiari jasnými a sýtymi tónmi, pretože nelámavá, extra silná tuha (10 mm) obsahuje toľko farieb ako 8 štandardných pasteliek. Hrúbku XXL má, samozrejme, nielen tuha, ale celá pastelka, takže je ideálna do detskej rúčky.

Pastelka STABILO® woody 3 v 1 sa predáva samostatne alebo v baleniach po 6, 10 alebo 18 farieb. Ak sa však malí umelci rozkreslia a pastelku bude treba zaostriť, v ponuke je aj špeciálne strúhadlo STABILO® woody, ktoré je súčasťou niektorých balení pasteliek. Všetky detské nápady a fantázie získajú reálne kontúry vďaka 18 obľúbeným farebným odtieňom.

STABILO® woody 3 v 1 sa vyrábajú v súlade so životným prostredím s použitím 100% PEFC certifikovaného dreva, ktoré pochádza z trvalo udržateľného lesného hospodárstva. STABILO® woody 3 v 1 odporúčajú pre najrôznejšie techniky kreslenia (technika vyškrabávania, akvarel, frotáž, technika s pomocou fénu, pastel, šablóna atď.) deti, rodičia i odborníci.

STABILO

Výrobky STABILO dlhodobo patria k najobľúbenejším na trhu. Na ich kvalitách sa zhodujú odborníci, pedagógovia, rodičia i deti. STABILO pravidelne predstavuje novinky v odbore ergonomických písacích potrieb – od prvých pokusov o kreslenie a písanie doma či v škôlke až po zlepšovanie zručností na základnej škole.