Alkohol svetovej kvality, ale aj slovenské špeciality na BevMarket.sk

Exkluzívny alkohol svetovej triedy za skvelé ceny. Skutočne širokú škálu toho najlepšieho na trhu prináša nový e-shop BevMarket.sk, ktorý v týchto dňoch začal naplno svoju prevádzku. Momentálne je na sklade viac ako 300 druhov autentického svetového alkoholu, so zárukou tej najlepšej kvality. Záujemcovia majú tiež možnosť vybrať si z online katalógu obsahujúceho až 3000 produktov – vybavuje sa na objednávku.

Ponuka tovaru je pravidelne aktualizovaná a rozrastá sa. Do konca roka bude sortiment rozšírený na viac ako 4000 druhov položiek. Každý zákazník si tak môže vybrať zo širokej ponuky bežných, ale aj špecifických druhov alkoholu a radu exkluzívnych produktov. Tím  BevMarket.sk má ambíciu zabezpečiť svojim zákazníkom akýkoľvek druh alkoholu, o ktorý prejavia záujem.

Aj slovenský sortiment 

Výber sortimentu bol úzko konzultovaný s odborníkmi a barmanmi. Okrem klasickej ponuky sa každý mesiac bude niesť v znamení špeciálne vybraného druhu alkoholu. Tak, ako sa napríklad letné akcie točili okolo unikátneho modrého Pasion Blue Chardonnay, september bude venovaný ginu, október rumu. K tomu budú patriť rôzne zľavy a akcie na nákup, doprava zdarma, ale aj barman, ktorý odhalí svoju receptúru na konkrétny miešaný drink.

Na BevMarket.sk záujemcovia nájdu aj také slovenské špeciality ako NIČ Vodka či NIČ Borovička – limitovaná edícia s rukopisom Andreja Bičana, ktorá určite poslúži ako skvelý a vtipný darček. Len pre naozaj nebojácnych, poctivých a čestných chlapov je tu unikátna chuťovka Pacho Matrtaj Frndžalica, inšpirovaná kultovým slovenským filmom z roku 1975.

„Záleží nám na domácej kvalite a preto sa chceme orientovať aj na lokálnych výrobcov. Stačí sa nám ozvať; záujemcov o spoluprácu vítame,“ povedal Matúš Harčarík, riaditeľ marketingovej komunikácie BevMarket.sk.

Doručenie všetkého tovaru prebieha prostredníctvom kuriérskej služby. Nie je problém ani donáška do okolitých krajín ako Česká Republika, Rakúsko, Poľsko, Maďarsko. Naplánované je aj expresné doručovanie kuriérom do 90 minút pre Bratislavu, Košice a Prešov.

Mladý podnikateľský projekt

BevMarket.sk možno označiť za mladý slovenský projekt, pričom v rámci filozofie „Pomáhame podnikateľom rásť“ ho podporuje veľkoobchod METRO. „Sme radi, že sme podporili takýto progresívny obchod. Je to znak, že tu nie sme len pre gastro prevádzky, ale naša orientácia je širšia a pomáhame rásť podnikateľom rôznorodého zamerania,“ uviedol Jozef Greňo, riaditeľ nákupu potravinárskeho sortimentu v spoločnosti METRO. Pripomenul ďalšiu významnú aktivitu spoločnosti METRO – Deň súkromného podnikania, vďaka ktorej majú podnikatelia jedinečnú šancu spropagovať svoje podnikanie a 11. október osláviť  spolu so svojimi  zákazníkmi špeciálnou ponukou pre nich.

Posted in TOP