Samsung rozšíril rad práčok o nový rad AddWash

Samsung predstavil nový rad AddWash kombinujúci práčku so sušičkou. Nové modely budú vystavené na nadchádzajúcom veľtrhu spotrebnej elektroniky IFA 2016 v Berlíne. Tento krok odráža silný dopyt po pôvodných modeloch AddWash predstavených v rámci IFA 2015 a jeho cieľom je spotrebiteľom ponúknuť širšiu škálu možností využitia inovatívneho dizajnu AddWash.

 Originálny AddWash dizajn pomohol zmeniť súčasný spôsob prania tým, že odstránil problém zabudnutých kusov oblečenia a umožnil pridanie bielizne alebo aviváže kedykoľvek počas pracieho cyklu. Samsung AddWash naďalej získava priaznivé recenzie a rad ocenení za inováciu od svetových médií a spotrebitelia sú rovnako nadšení ako recenzenti. Z výskumu spoločnosti Samsung vyplýva, že 92 % užívateľov si pochvaľuje možnosť pridania kusov oblečenia uprostred pracieho cyklu špeciálnymi dvierkami AddWash Door. 97 % užívateľov považuje pracie schopnosti za skvelé a 98 % je s práčkou AddWash veľmi spokojných.

„AddWash dizajn robí neustále skvelý dojem na európskych spotrebiteľov a nás veľmi teší, že im môžeme novým radom ponúknuť ďalšie možnosti,“ povedal BS Seo, výkonný viceprezident spoločnosti Samsung Electronics. „Je to unikátne a pohodlné riešenie pre moderné a zaneprázdnené rodiny. V kombinácii s ďalšími špičkovými funkciami a inováciami tak AddWash predstavuje voľbu, ktorá nemá konkurenciu.“

Kombinovaná práčka so sušičkou AddWash

Nové kombinácie AddWash budú k dispozícii v dvoch variantoch, WD6500K a WD5500K. Výnimočná funkcia AddWash je skombinovaná s funkciou Air Wash, ktorá využíva iba ohriaty vzduch, ktorý oblečenie zbavuje nežiaducich pachov a dezinfikuje ho. Šetrí tým tkaninu i čas a oblečenie osvieži bez použitia vody alebo pracieho prostriedku. Dvierka AddDoor je možné využiť aj počas tohto sušiaceho cyklu. Dokonale sa hodí pre také kusy bielizne, ktoré vyžadujú suché čistenie, čím rodinám šetrí náklady za čistiareň. Okrem dvierok AddDoor disponujú tieto modely digitálnym invertorovým motorom. Ten zaručuje dlhú životnosť, minimalizuje hluk a je energeticky šetrný. Vo výbave nechýba ani obľúbená funkcia Smart Check, ktorá automaticky deteguje a diagnostikuje problém v ranej fáze a prostredníctvom aplikácie v smartfóne ponúkne možné riešenia.

Model WD6500K ponúka veľkú kapacitu 9 kg a vďaka známej technológii EcoBubble, vyperie dokonale aj pri nízkych teplotách. Z pracieho prostriedku a vody sa vytvára aktívna pena, ktorá sa rýchlejšie dostáva do tkaniny a ľahšie odstraňuje špinu, zatiaľ čo šetrí energiu aj materiál. Model Combo ponúka tiež program Super Speed, ktorý predstavuje najefektívnejší spôsob každodenného prania. Vďaka špeciálnemu rýchlemu vstrekovaniu vody do bubna, tzv. Speed Spray, je maximálne urýchlené odstreďovanie, a tým je proces prania oveľa rýchlejší. Kompletný cyklus je hotový za 59 minút. Model WD5500K je ponúkaný v 9kg, 8kg a 7kg variantoch a disponuje tiež funkciou Bubble Soak.