Kompaktná vinotéka vhodná pre fajnšmekrov a ich vínne poklady

Ideálnym miestom na skladovanie vína je pivnica, no rovnakú starostlivosť mu dokáže poskytnúť aj kvalitná vinotéka. Zabudovateľná vinotéka Miele KWT 6112 uskladní vaše vínne poklady v pachovo neutrálnom prostredí a pri správnej teplote. Je tichá a svojim elegantným dizajnom vhodná do každého typu interiéru.

 Víno je potrebné skladovať  v pachovo neutrálnom prostredí. Kompaktná vinotéka Miele KWT 6112 sa oň postará vďaka špeciálnemu filtru Active AirClean s aktívnym uhlíkom.  Flexibilne posúvateľné priečky „FlexiFrame Plus“ umožňujú skladovať aj širšie fľaše, napríklad so šampanským.

Miele KWT 6112 je ideálnou voľbou aj do menších kuchýň, či obývacích izieb. S výškou 45 cm a šírkou 56 cm poskytuje priestor  pre 18 fliaš s objemom 0,75 l, teplotu môžete nastavovať v rozmedzí od +5 °C do + 20 °C. Vinotéka patrí do triedy energetickej účinnosti A+ , pričom s prevádzkovou hlučnosťou 34 dB  nebude rušiť v žiadnej miestnosti.

K celkovému užívateľskému komfortu prispievajú aj dve vyberateľné poličky, LED osvetlenie a magnetická tabuľka, na ktorú je možné písať kriedou napr. názvy vína, alebo oblasti, z ktorej pochádza. Dotykový panel „TouchControl“ umožňuje jednoduché nastavenie funkcií a parametrov.

Kombinácia sivého skla, nehrdzavejúcej oceli a čierneho rámu, ktorou je rad „PureLine“ charakteristický, pôsobí  elegantne a sofistikovane. Čistotu línií podporuje aj otvárací mechanizmus bez rukovätí „Push2open“. Na otvorenie dvierok postačí jemné poklepkanie, vďaka čomu je vkladanie i vyberanie fliaš pohodlné a jednoduché. Funkcia „Soft Close“ sa zase postará o automatické jemné zavretie dvierok.