Implantáty, ktoré neodlíšite od prirodzených pŕs

Prirodzený vzhľad je jednou z najdôležitejších požiadaviek na chirurgicky vylepšený dekolt. Preto sú anatomicky tvarované americké implantáty stále obľúbenejšie aj u Sloveniek. 

Výskumný tím americkej spoločnosti MENTOR®  sa na výrobu prsných implantátov špecializuje už 50 rokov. Vďaka nepretržitému zlepšovaniu vlastností svojich výrobkov sa spoločnosti MENTOR® darí ponúkať klientkam implantáty, ktoré spĺňajú najprísnejšie požiadavky na kvalitu a prirodzený vzhľad. „Výsledný efekt plastickej operácie pŕs nezávisí len od skúseností a šikovnosti plastického chirurga. Dôležité je vybrať si najvhodnejší tvar a veľkosť implantátov. Spoločnosť MENTOR® ponúka americké implantáty anatomického a tiež guľatého tvaru v širokej škále veľkostí a  od prirodzených pŕs sú neodlíšiteľné,“ hovorí Soňa Černayová zo spoločnosti  PULImedical, zastupujúcej značku Mentor na slovenskom trhu.

Prirodzené prsia sú väčšinou v tvare hrušky či slzy. Umelé sú ľahko odlíšiteľné vtedy, ak sú guľovitého tvaru. Aj také implantáty ženy obľubujú. Stále obľúbenejšie sú však implantáty, ktoré kopírujú prirodzený tvar prsníkov a smerom k spodnej časti sú plnšie.

 „Celkový vzhľad nových pŕs zásadne ovplyvňuje aj výber vhodného tvaru a veľkosti implantátu. Výsledný tvar a veľkosť prsníkov by totiž nemal byť v rozpore s celkovým vzhľadom postavy. Moderné prsné implantáty ponúkajú aj možnosť dokonalého napodobenia kvapkového vzhľadu ženského prsníka na dosiahnutie prirodzeného vzhľadu, ktorý sa dnes cení najviac,“ hovorí primár avelane clinic z Nitry MUDr. Daniel Mládek, PHD., MPH. A práve tento tvar prsných implantátov je nerozoznateľný od pravých pŕs, preto sú vo svete implantáty tejto značky tak obľúbené.