Diagnostikujte sa sami – s domácimi testami

Dodajú rýchly výsledok, zachovajú súkromie, ušetria čas a môžu odhaliť zákernú chorobu včas. Domáce testy nahradia hodiny čakania u lekára a vyšetrenia, v ktorých vám bráni ostych.

Nové osobné diagnostické testy Veroval ponúkajú rýchlosť a vysokú presnosť porovnateľnú s laboratórnymi testami. Testy si možno vykonať pohodlne a veľmi jednoducho v domácom prostredí.

„Výhodou domácich testov Veroval je predovšetkým rýchlosť a spoľahlivosť. Dávame ľuďom možnosť zavčas zistiť možný závažný zdravotný problém s včasným riešením. Ľahko použiteľné testy Veroval poskytnú spoľahlivé výsledky v priebehu niekoľkých minút,“ hovorí Markéta Pilná, produktová manažérka spoločnosti HARTMANN – RICO. Vykonanie testov je veľmi jednoduché. Balenie obsahuje všetko potrebné pre vykonanie testu v domácom prostredí vrátane jasného a zrozumiteľného návodu. Ku každému testu je k dispozícii aj inštruktážne video na stránke http://veroval.info/sk-sk.

MUDr. Jana Bendová, praktická lekárka, Veľký Biel
MUDr. Jana Bendová

„Vo svojej praxi sa takmer denne stretávam s pacientmi s problémami, ktorým by sa dalo jednoducho predísť riadnou prevenciou. Domáce testy lekársku starostlivosť samozrejme nahradiť nemôžu, ale fakt, že sú bežne dostupné, môže motivovať ľudí viac sa zaujímať a starať o svoje zdravie skôr, než bude neskoro,“ dodáva  MUDr. Jana Bendová, praktická lekárka pre dospelých.

Čo možno mať pod kontrolou?

HARTMANN – RICO predstavuje na slovenskom trhu najširšie spektrum diagnostických testov pre domáce použitie. K nedávno zavedenému CRP testu pre rozlíšenie vírusovej a bakteriálnej infekcie, pribudlo ďalších deväť testov Veroval, ktoré sa delia do štyroch kategórií – Alergia/neznášanlivosť, Akútne problémy, Prevencia a Plánovanie rodičovstva.

Názov testu Popis testu
Veroval Zistenie alergie Rýchly test na zistenie alergie na mačaciu srsť, peľ tráv a roztoče
Veroval Neznášanlivosť lepku Rýchly test na zistenie celiakie
Veroval Borélie z kliešťa Rýchly test na zistenie borélií z kliešťa
Veroval CRP test Rýchly test pre rozlíšenie vírusovej a bakteriálnej infekcie
Veroval Zápal močových ciest Rýchly test na zistenie bielych krvinek, dusitanov a bielkovín
Veroval Nedostatok železa Rýchly test na zistenie nízkej hladiny železa
Veroval Prevencia črevných ochorení Rýchly test na zistenie okultného krvácania v stolici
Veroval Prevencia žalúdočných ochorení Rýchly test na zistenie baktérie Helicobacter pylori
Veroval Cholesterol Rýchly test na stanovenie zvýšenej hladiny cholesterolu
Veroval Mužská plodnosť Rýchly test na zistenie koncentrácie spermií v ejakuláte

Viac informácií o domácich diagnostických testoch nájdete na webových stránkach http://veroval.info/sk-sk  a kanáli  YouTube spoločnosti HARTMANN – RICO, kde sú k dispozícii videonávody k jednotlivým testom.

Veroval Test Mužská plodnost SK_boční pohled_tisk