Oslávte leto vo veľkom štýle

Svieže, exotické a s chuťou ovocia – predstavujeme vám miešané cocktaily Venice malina a mango so šumivým vínom Mionetto Prosecco, ktoré sú inšpirované temperamentným Talianskom. Ich príprava je jednoduchá, a tak si už za pár minút môžete navodiť atmosféru Benátok aj u vás doma.

Venice malina:

Venice drink malinaČerstvý malinový džús v kombinácii s vychladeným sektom vytvára špecifickú chuť natrhaných malín z vlastnej záhrady. Cocktail sa hodí na príjemný večer vo dvojici, ale tiež na veľkú letnú párty pri vode. Namiešanými ingredienciami osvieži a zároveň vytvorí atmosféru, ako na benátskom karnevale.

Ingrediencie:

1dcl Mionetto Prosecco

1dcl Rauch Malina-broskyňa

Ľad v kockách

Limetka dekorácia

Postup:

Do pohára pridáme 2-3 kocky ľadu, ktoré zalejeme 1dcl malinovo-broskyňového džúsu Rauch. Vmiešame rovnaké množstvo šumivého vína Mionetto Prosecco a na záver pohár dozdobíme plátkom nakrojenej limetky.

Venice mango:

Tento cocktail je ideálnym spoločníkom na horúce letné dni. Vôňa zrelého manga navodí pocit, ako by ste práve ležali pod slnečníkom na piesočnatej pláži v Taliansku. Po poslednom dúšku z nápoja jemne cítiť citrónovú trávu, ktorú sprevádza ľahký medový tón. Venice drink mango

Ingrediencie:

1dcl Mionetto Prosecco

1dcl Rauch Mango

Ľad v kockách

Limetka dekorácia

Postup:

Niekoľko ľadových kociek, mangový džús Rauch a šumivé víno Mionetto Prosecco premiešame v širšom podávacom pohári. Servírujeme ihneď, kým sa ľad neroztopí. Ako dekoráciu umiestnime na okraj pohára plátok limetky.