JBL EVEREST ELITE 700 prináša audiofilské potešenie každému

Tieto slúchadlá od JBL sú presne pre vás. Dynamický akustický zážitok pri posluchu každej skladby z vašej databázy sa stane dennou dávkou radosti, ktorú nebude chcieť už nikdy vynechať.

Komfortné nosenie je garantované najmä vďaka tvarovaným náušníkom, presne kopírujúcim anatómiu priestoru okolo uší. A nová technológia NXTGen aktívneho potlačenia hluku kombinuje pohlcujúci zážitok potlačenia šumu so schopnosťou kontroly  množstva vonkajšieho hluku, takže môže počúvať kedykoľvek a kdekoľvek. Nikto sa nedozvie to, že počúvate explicitný obsah, alebo nikomu nedáte najavo, že ste sa práve ocitli v koncertnej sieni plnej dychových nástrojov. JBL Everest rozdiely medzi žánrami nerobí. Ide len o čistý zážitok z hudby. Ak sa rozhodne pre posluch mimo domu, potom budete pozitívne príjmať rozhodnutie technikov implementovať Bluetooth 4.1, čo zabezpečí prenos nahrávky v tej najvyššej dostupnej kvalite.

Iba minimálna kompresia audio súboru je zabezpečená technológiou TruNote™, ktorá automaticky kalibruje zvuk. Na jedno nabitie vydržia hrať až 15 hodín, a v najhoršom prípade iba vytiahnete dodávaný kábel a pokračuje v posluchu. V prípade nečinnosti sa Elite 700 po určitom intervale automaticky vypnú, čím predĺžia životnosť batérie, takže kábel budete potrebovať iba minimálne. Ich využitie je skutočne univerzálne. Ich primárne určenie je všetkým jasné, ale dokážu suplovať aj funkciu vášho telefónu. Integrovaným mikrofónom dokážete vybaviť väčšinu rozhovorov s voľnými rukami, čo oceníte v rôznych situáciách. Slúchadla sú dostupné v elegantnom bielom a čiernom prevedení.

Pozrite sa na www.jbl.sk, kde si môžete pozrieť tieto a iné produkty ikonickej americkej firmy. Dostupné sú za 269 €.