Galaxy A sa stáva ešte atraktívnejším telefónom

Spoločnosť Samsung pripravila pre zákazníkov špeciálnu letnú ponuku. Pri nákupe novej generácie kovových smartfónov Samsung Galaxy A3 (2016) alebo A5 (2016) je možné získať späť až 75 €. Po zakúpení zariadenia u jedného z vybraných partnerov stačí zaregistrovať smartfón na www.samsung-bonus.eu a zaslať kópiu účtenky spolu s fotografiou IMEI štítku produktu.

„Samsung Galaxy A3 (2016) a A5 (2016) sú vďaka svojmu vzhľadu, funkciám prémiových modelov a špičkovému fotoaparátu ideálnymi spoločníkmi na cestovanie a trávenie dovolenky, ak ste kdekoľvek. Veríme, že ponukou podporíme aj tých, ktorí na leto ešte nie sú celkom vybavení,“ hovorí Peter Tvrdoň, riaditeľ slovenskej pobočky Samsung Electronics Czech and Slovak.
Akcia platí do vypredania zásob v období od 15. júla až do 30. augusta 2016. Registrované môžu byť maximálne 2 ks na osobu. Registráciu produktu je potrebné urobiť do 14 dní od zakúpenia nového zariadenia.

Modely Galaxy A3 (2016) a Galaxy A5 (2016) sa predávajú za odporúčanú maloobchodnú cenu 259 €, respektíve 369 € vrátane DPH.

Zoznam modelov s príslušnou hodnotou spätného bonusu:

Prehľad vybraných predajní:

Andreashop.sk

Andreashopsala.sk

Datacomp

DATART INTERNATIONAL, a.s.

Dates Mobile

Dobremobily.sk

Elektroexpert

Elsatex

Hej.sk

J&M – Group, s.r.o.

Mobilonline

mp3.sk

NAY a.s.

Nikita.sk

OKAY

PLANEO Elektro

Samsung brandshop

Shark

Shoppie.sk

TPD/Euronics