Zažite EURO 2016 v 4K rozlíšení – s majstrovským Orava LT-1400!

V júni by iste každý fanúšik futbalu mal rád doma televízor, ktorý mu detaily z EURO 2016 ukáže tak, akoby sám sedel v hľadisku.

Diabolsky ostrý obraz priamo z francúzskych štadiónov vám na obrazovku prináša LED televízor Orava LT-1400 LED A100B. Na 140-centimetrovej obrazovke so špičkovým 4K UHD rozlíšením až 3 840 x 2 160 pixlov spozorujete s presnosťou rozhodcu každý náznak faulu. Vysoký kontrast, skvelý jas a rýchla odozva sa zas postarajú o ostré vykreslenie šprintujúcich hráčov aj lopty „zavesenej“ priamo do brány.

Pripojením na internet cez LAN, vďaka možnosti využitia wi-fi pomocou USB Wi-Fi Dongle či funkcii DLNA pre pripojenie na lokálnu sieť sa TV stáva centrom rodinnej zábavy. Ak k nemu pripojíte USB kľúč, digitálny fotoaparát, mp3 prehrávač, PC či iné multimediálne zariadenie, prehrávate svoje fotografie, videá a hudbu priamo na maxi obrazovke. Alebo radšej využijete funkciu Wireless Display pre zrkadlenie vášho smartfónu či tabletu na tak veľkej TV ploche?

Umožňuje aj prepojenie s hernou konzolou pre tých, čo si chcú vychutnať vo futbalový zápas pod vlastnou taktovkou vo forme vášnivého gammingu. Má zabudovaný TVB-T2/C/S2 tuner, je vybavený 4x HDMI, SCART a VGA konektorom a nechýba ani PVR Ready funkcia, umožňujúca nahrať si zápas na USB pamäťovú jednotku a pozrieť si ho neskôr – ak už zvyšok domácnosti na futbal reaguje nespokojným hvízdaním.

Majstrovský kúsok medzi televízormi v príťažlivom ultra slim dizajne môže byť váš za 759 €.

Viac na: www.orava.eu