Už sa nemusíte obávať zničených vlasov. Krásu a zdravý vzhľad vlasov vám umožní Rad Dove Advanced Hair.

Účes je jedinečným prostriedkom vyjadrenia vlastného štýlu a osobnosti. Spôsob úpravy vlasov sa často stáva predmetom konvenčných predstáv o tom, aký účes by sme mali, alebo nemali nosiť.

Prečo ale podliehať predsudkom? 

Dove verí, že každá žena by mala mať taký účes, aký chce ona sama. Jej vlasy sú jej voľba. Kučery k okrúhlej tvári, modré vlasy alebo blond Aziatka? Prieskum medzi Slovenkami a Češkami potvrdil, že len 8 % z nich uviedlo, že sa pri vlasovom stylingu bežne riadi všeobecnými odporúčaniami a chce vyhovieť väčšine, ostatné túžia po účese, aký sa páči v prvom rade im.

Viac ako polovica opýtaných si vlasy bežne upravuje farbením alebo fénovaním, zároveň ale tieto činnosti vníma ako príčinu poškodenia. O tom, že sa ich určitý stupeň poškodenia vlasov týka, je presvedčených dokonca 91 % respondentiek.

Ženám, pre ktoré je vlasový styling cestou k sebavyjadreniu, ale súčasne sa obávajú jeho negatívnych vplyvov na krásu a zdravý vzhľad ich vlasov, je určený unikátny rad vlasovej starostlivosti Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment. Jeho šampón, kondicionér, maska a olejové sérum napomáhajú udržať zdravý vzhľad a krásu všetkým typom namáhaných vlasov. Rad Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment obsahuje výťažok z červených rias a Keratin Nutri Complex, vďaka ktorým regeneruje vlasy do hĺbky a eliminuje známky ich poškodenia.

Rad Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment je špeciálne vyvinutý na mieru ženám, ktoré si síce vlasy rady farbia, žehlia, kulmujú či inak upravujú, ale napriek tomu ich chcú uchovávať krásne vyživené a lesklé. Obsahuje jedinečnú kombináciu zložiek prispievajúcich k regenerácii vlasov, a napomáha im tak navracať zdravý vzhľad. Kľúčom k výnimočnosti tohto radu je jeho inovatívne zloženie s výťažkami z červených rias a Keratin Nutri Complex, ktoré pomáhajú dopĺňať živiny a regenerovať vnútornú štruktúru poškodených vlasov.

Vlasy sú potom na prvý pohľad hladšie, silnejšie a lesklejšie. Rad Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment obsahuje šampón, kondicionér, masku a olejové sérum.

Prehľad produktov:

Šampón Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment

Kondicionér Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment

Maska Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment

Olejové sérum Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment