Tatranská Grand Restaurant – v trojici najlepších reštaurácií na Slovensku.

Hotelová reštaurácia Grand Restaurant v Grand Hotel Kempinski High Tatras sa môže pochváliť ďalším významným ocenením. V rámci prestížnej súťaže Gurman Award si nedávno v Bratislave vybojovala pomyselnú bronzovú medailu. Grand Hotel Kempinski High Tatras tak pokračuje v úspešnom trende, nakoľko tento rok si už stihol obhájiť aj titul jednej z najlepších slovenských reštaurácií v rebríčku TREND Top 2016.

Každoročná súťaž Gurman Award ponúka prehľad tých najlepších reštaurácií, ktoré na Slovensku nájdete. „Sme nesmierne potešení tým, že Grand Restaurant obstála v silnej konkurencii a opätovne sa zaradila medzi slovenskú špičku na poli gastronómie. Zásluhu treba pripísať celému tímu pod vedením šéfkuchára Tomáša Tejbusa, ktorý vždy ponúka hosťom niečo navyše,” povedala Kathrin Noll, generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras.

Cenné tretie miesto si luxusná reštaurácia v srdci Vysokých Tatier vyslúžila najmä vďaka skvelej kuchyni. „Jedlá podávané v našej reštaurácii sú vždy neobyčajným kulinárskym zážitkom. Výborná chuť a kvalita ponúkaných špecialít sú pre nás a našich zákazníkov samozrejmosťou. Pravidelne pripravujeme špeciálne sezónne menu, aby sme hosťom zároveň predviedli rozmanitosť našej kuchyne,“ opísal šéfkuchár Grand Restaurant Tomáš Tejbus, ktorý sa v rebríčku TREND Top 2016 zaradil medzi najlepších slovenských šéfkuchárov.

Reštaurácia sa vďaka skvelému tímu a profesionálnemu prístupu v tomto roku dostala aj do prvej desiatky najlepších slovenských reštaurácii podľa rebríčka TREND Top 2016. Gurman Award je tak celkovo druhou cenou, ktorá fanúšikom kulinárskeho umenia dokazuje, že v Grand Restaurant ich čaká dokonalý gastronomický zážitok.

V jej elegantných priestoroch sa navyše každý zákazník cíti, akoby sa vrátil späť v čase. Rozsiahla ponuka viac ako 300 vín z domácich i svetových pivníc či najkvalitnejšie produkty miestnych dodávateľov, to všetko robí z reštaurácie pri Štrbskom plese perfektné miesto pre rodinné či priateľské posedenia. Práve netradičné spojenie gurmánskeho zážitku s romantikou Vysokých Tatier upútalo aj porotcov súťaže, ktorí bez váhania postavili Grand Restaurant na tretiu priečku.

Ocenenie Gurman Award dokonale dopĺňa zisk titulu najlepšieho hotela na Slovensku, ktorý Grand Hotel Kempinski High Tatras obhájil ešte v marci tohto roka. V silnej konkurencii približne 220 hotelov prekonal všety očakávania hodnotiteľov. Stabilný 5-hviezdičkový servis, ako aj kvalita jedla či prostredia, určili v konečnom rebríčku TREND Top 2016 hotelu Grand Hotel Kempinski High Tatras jednoznačne prvé miesto so ziskom 18,5 bodu z 20 možných.