Samsung Galaxy S7 edge a S7 rozširujú farebné rady o ružovú a striebornú.

Spoločnosť Samsung predáva na slovenskom trhu Galaxy S7 edge a S7 aj v ružovom a na konci júna v striebornom variante. Farebná paleta vlajkových lodí tak vzrastie spoločne so zlatou, bielou a čiernou na celkových päť. Ceny modelov zostávajú rovnaké, teda 699 EUR s DPH za Galaxy S7 a 799 EUR s DPH za Galaxy S7 edge.

Rozšírením ponuky farieb Galaxy S7 edge a S7 o ružovú sa zameriavame predovšetkým na ženské publikum. Ružová je popri zlatej dlhodobo veľmi obľúbeným variantom, po ktorom dámy s nadšením siahajú. Strieborná je zas okrem čiernej veľmi populárna u pánov.

Strieborný Galaxy S7 ponúkne Slovak Telekom, ostatné farebné kombinácie potom všetci predajcovia elektroniky a mobilných telefónov.

Samsung Galaxy S7 edge | S7 boli predstavené na jar tohto roku. Okrem vylepšenej výdrže batérie, pridania slotu na microSD karty a prachu a vodeodolnosti (certifikácia IP68) vynikajú špičkovými vlastnosťami fotoaparátu. Ten je právom ich najoceňovanejšou súčasťou výbavy. Dôvodom je to, že ako prvé smartfóny v histórii využívajú technológiu Dual Pixel, vďaka ktorej je možné zhotoviť veľmi kvalitné snímky aj za zlých svetelných podmienok. Samsung taktiež priebežne rozširuje ponuku príslušenstva, aby zákazníkom zážitok z Galaxy S7 edge | S7 umocnil. Aktuálne sa v čele záujmu držia okuliare pre virtuálnu realitu Gear VR, onedlho k nim pribudne 360-stupňová kamera Gear 360, ktorá užívateľom prinesie ďalšie možnosti nevídanej zábavy.