Prestigio prináša na trh tri nové lacné smartfóny a tablet.

Prestigio, výrobca cenovo dostupných smartfónov a tabletov prináša na slovenský trh nové, cenovo ešte dostupnejšie zariadenia. Hneď tri nové smartfóny Muze A5, Muze A7 a Wize N3, pričom hneď dva majú cenovku stanovenú pod magickou hranicou 100 Eur. Novinka z kategórie tabletov, model MultiPad 3331 3G taktiež atakuje túto cenu a pritom ponúka výkon štvorjadrového procesora a podporu 3G.

Prestigio Muze A5

Napriek svojej nízke cene ponúka výkon štvorjadrového procesora a elegantný dizajn dostupný v troch farebných spracovaniach – čiernej, bielej a zlatej. Ponúka 5-palcový displej s HD rozlíšením s IPS zobrazovacou technológiou. Vašu produktivitu podporí Android 5.1 Lollipop a samozrejmosťou je podpora dvoch SIM kariet, takže môžete ľahko oddeliť pracovný a súkromný mobilný svet. Maloobchodná odporúčaná cena je 85 Eur.

Prestigio Muze A7

Výkonný a pritom stále cenovo dostupný smartfón nesie označenie Muze A7 a je určený pre pracantov. Prichádza s väčším, 5,3-palcovým IPS On-cell displejom s HD rozlíšením, kvalitným 13-megapixlovým fotoaparátom  a 2 GB pamäte RAM. Toto všetko je zabalené v štýlovom tele v atraktívnej zlatej alebo elegantnej bielej farbe s hrúbkou iba 8,3 mm. Android 5.1 je zárukou, že svoj smartfón využijete na maximum vrátane podpory 2 SIM kariet súčasne. Maloobchodná odporúčaná cena je 119 Eur.

Prestigio Wize N3

Tento model je skvelou voľbou pre ľudí strážiacich si svoju peňaženku, pretože v koncovej cene nestojí ani 70 Eur. Má 5-palcový displej, na ktorom si vychutnáte surfovanie po internete či čítanie e-mailov. Okrem toho vďaka štvorjadrovému procesoru a populárnemu systému Android 5.1 Lollipop ponúka za danú cenu rozumný výkon. Podpora dvoch kariet SIM vám ušetrí náklady na hovory a internet. Maloobchodná odporúčaná cena je 65 Eur.

Prestigio MultiPad 3331 3G

Filmy v HD kvalite, hry, práca, sociálne siete? Toto všetko zvládne nový 10,1-palcový tablet Prestigio MultiPad 3331 3G s výkonným štvorjadrovým procesorom Intel. Nechýba podpora mobilného pripojenia cez 3G sieť a okrem toho si nemusíte robiť obavy o výdrž batérie – 6000 mAh je dostatočná kapacita na to, aby tento tablet nahradil váš notebook na dlhých cestách. Maloobchodná odporúčaná cena je 109 Eur.