Harman/Kardon Go + Play je stelesnením dokonalosti.

Je najnovší model od ikonickej americkej značky, ktorá každú predstavenú novinku dôkladne dlhú dobu testuje a výsledné produkty sú vždy dokonalé.

A to v každom aspekte. Pozrite sa na ten premyslený tvar. Žiadne zbytočné detaily. Decentné ovládacie prvky spolu s umne situovanými, ale jednoducho dostupnými konektormi, robia z tohto Bluetooth reproduktoru solitér, ktorý môžete hrdo vystaviť na akomkoľvek mieste vašej domácnosti. Textilná povrchová úprava a rukoväť z nehrdzavejúcej ocele zároveň garantujú jeho odolnosť, pretože jednou z výhod vlastnenia tohto zariadenia je, že ho môžete zobrať kamkoľvek, keďže na jedno nabitie vydrží prehrávať hudbu až 8 hodín.

Ak počas prehrávania hudby zaregistrujete, že batéria vášho mobilu klesla na kritickú hranicu, môžete ho bez najmenších problémov pripojiť ku GO+PLAY prostredníctvom USB a dobiť na vami požadovanú úroveň. Spektrom zvuku vytváraným jeho kvadrofónnymi meničmi. nabíjať vaše smartfóny a tablety prostredníctvom USB. A to najdôleHK_Go+Play_White_Hero_x1žitejšie na koniec. Vďaka kvadrofónnym meničom nemá kvalita reprodukovaných tónov v danej kategórii skoro žiadnu konkurenciu. O výšky sa starajú dva tweetery s priemerom 20 mm, takže sa nemusíte obávať pustiť si klasiku, alebo jazzové albumy, ktoré kladú vysoké požiadavky na kvalitu audio systému. Harman/Kardon Go + Play ich zvládne prehrať nadštandardne. No jeho vlastnosti ste tým nevyčerpali. Môžete k nemu pripojiť súčasne až 3 Bluetooth zariadenia a nechať ich striedať v prehrávaní hudby. A samozrejme spĺňa aj nevyhnutnú podmienku trhu – ponúka možnosť využitia ako duálneho mikrofónneho konferenčného systému.

Plus má funkciu Harman Kardon Wireless Dual Sound, ktorá Vám umožní spárovať dva reproduktory medzi sebou, čím zosilnený zážitok z počúvania Vašej obľúbenej  hudby. Čo mu chýba k absolútnej dokonalosti? Podľa nás nič. A tento fakt nezmení ani cena 299 €, ktorá adekvátne odráža technickú vyspelosť tohto reproduktoru. GO+PLAY je dostupný v čiernom a bielom prevedení.

Nájdete ho na http://www.harmankardon.sk