Príprava pokožky na leto.

Leto sa nezadržateľne blíži a s ním aj sezóna plaviek či krátkych sukní a topov bez rukávov. Na bezstarostné horúce dni a dokonalé sebavedomie vďaka krásnej pokožke ponúka riešenie rad luxusnej kozmetiky Dove DermaSpa.

Rozmaznávajúca kúpeľná starostlivosť sa spojila s poznatkami špičkových dermatológov, aby vznikli výnimočné kolekcie Dove DermaSpa Uplifted+ podporujúce pevnosť, pružnosť i hebkosť pokožky a Dove DermaSpa Summer Revived, ktorej tónovacie telové mlieka dodávajú vašej pokožke prirodzene opálený vzhľad. Unikátna technológia Cell-MoisturisersTM na hĺbkovú hydratáciu, ktorá bola doteraz využívaná len v krémoch na tvár, a podmanivé vône produktov zaručujú, že rad Dove DermaSpa povýši rutinné prípravy „do plaviek“ na rozmaznávajúcu starostlivosť a pôžitok pre všetky zmysly.

V lete je pokožka celého tela viac ako inokedy vystavená vonkajším vplyvom a pohľadom ostatných. Ukázať jej prirodzenú krásu v šortkách, šatách s odhalenými ramenami alebo v plážovom outfite bude tento rok jednoduchšie vďaka radu prémiovej kozmetiky Dove DermaSpa Uplifted+ a Dove DermaSpa Summer revived. Kolekcia Dove DermaSpa Uplifted+ poskytuje pokožke hĺbkovú hydratáciu a výživu, vytvára tak perfektné podmienky na obnovenie jej pružnosti a pevnosti. Zahŕňa ľahké telové mlieko, saténovo hebký telový olej a chladivý gél na telo s masážnou hlavicou pre intenzívnu povzbudzujúcu masáž. Produkty Dove DermaSpa Uplifted+ sprevádza ľahká vôňa lekien a uhoriek v kombinácii so sviežimi lístkami zelenej.

fialky, tónmi santalového dreva a indonézskej pačuli so sladkým pižmom. Bozk leta v podobe zdravo opáleného vzhľadu pokožke prepožičia rad Dove DermaSpa Summer Revived. Jeho tónovacie telové mlieka obsahujú jemné samoopaľovacie látky a zložky získané z prírodných rastlinných olejov. Sú dostupné v dvoch verziách – na svetlú až stredne tmavú pokožku a stredne tmavú až tmavú pokožku.

Intenzívne hydratačný účinok vo všetkých produktoch Dove DermaSpa, radu Uplifted+ a Summer Revived nevynímajúc, zaisťuje prelomová technológia Cell-MoisturisersTM, ktorá pôsobí priamo vo vnútri kožných buniek[*] a napomáha tak zlepšovať vzhľad a celkovú kvalitu pokožky.

5 tipov pre krásnu pokožku pripravenú na leto

V spolupráci s dermatologičkou MUDr. Michaelou Blaško, PhD. pripravila značka Dove praktické tipy na starostlivosť, ktoré pred letom posilnia pokožku a sebavedomie!

Starajte sa o svoju pokožku pravidelne

Pravidelná starostlivosť je alfou a omegou na dosiahnutie hĺbkovo vyživenej a zdravím žiariacej pokožky. Ošetrujúce prípravky aplikujte vždy ráno a večer, po sprche či kúpeli alebo po holení. Vyskúšajte napríklad produkty Dove DermaSpa, ktoré vašej pokožke dodajú potrebnú dávku hydratácie.

Zaraďte do ošetrujúcej rutiny peeling

Odstraňovanie suchej kože a odumretých kožných buniek je na ceste za zregenerovanou a hebkou pokožkou skvelým pomocníkom, najmä pre oblasti, akými sú lakte, kolená či päty. Po peelingu nezabudnite pokožku vyživiť hydratačným krémom.

Doprajte si masáž

Skvele sa zrelaxujete, navyše popri uvoľneniu mysle intenzívne prekrvíte pokožku a podporíte lymfatický obeh. Vďaka tomu bude Vaša pokožka pevnejšia, pružnejšia a žiarivejšia. Problémové oblasti si môžete masírovať aj sama – ideálne Vám na to poslúži napríklad gél na telo s masážnou hlavicou Uplifted+ z radu Dove DemaSpa. Pri aplikácii pohybujte guľôčkami aplikátora po pokožke a dosiahnete tak jej lepšie spevnenie.

Naneste dávku jarného slnka

Pokožka je po zime svetlá a citlivá, ľahko by sa preto mohla na jarnom slnku spáliť. Doprajte jej pohľadný zlatistý nádych vďaka tónovaciemu telovému mlieku Summer revived, ktoré prepožičia pokožke zdravo opálený vzhľad.

Zamilujte sa do športu

Vyskúšajte rôzne typy aktivít a hľadajte, ktorá Vám bude najviac vyhovovať – samozrejme počíta sa aj chôdza. Už 30 minút pohybu denne Vás skvele naladí, zlepší Vašu kondíciu a podporí cievny aj lymfatický systém, ktoré priamo ovplyvňujú kvalitu pokožky.