Komorný koncert Marie Rottrovej potešil cez víkend tatranských divákov.

Soulové i romantické melódie sa v sobotu niesli ponad tatranské štíty vďaka koncertu stálice českej hudobnej scény „Lady Soul“, Marie Rottrovej. Tá odspievala svoje najväčšie hity v komornej atmosfére len v doprovode klavíra.

“Koncert bol v znamení romantických tónov a skladieb. Marie Rottrová svojim fanúšikom zaspievala v sprievode klavíra, a tak si hostia mohli užiť príjemnú atmosféru,” opísala sobotný večer Kathrin Noll, riaditeľka hotela Grand Hotela Kempinski High Tatras. Máriu Rottrovú počas koncertu sprevádzal na klavíri Petr Freund a hostia si mohli vypočuť krásne skladby ako Lásko, voníš deštěm, Skořápky orechů alebo Lásko.

Nielen divákom, ale aj Marii Rottrovej sa koncertovanie v komornom duchu páčilo. “Do Tatier som sa opäť po dlhšom čase tešila, je tu vždy príjemne a popri práci si aj na chvíľku oddýchnem. Koncert pri Štrbskom plese mal neobyčajnú a čarovnú atmosféru,” povedala po svojom vystúpení.

Počas mesiaca jún Grand Hotel Kempinski High Tatras pripravil pre svojich najmenších hostí s rodičmi Deň detí už tradične s vystúpením dua Spievankovo. Po letných prázdninách bude hotel pokračovať v koncertných víkendoch, a to v októbri unplugged vystúpením Roba Grigorova a v novembri tatranské publikum opäť poteší Miro Žbirka, tentokrát aj v kombinácii so skupinou THE BACKWARDS.