JBL Charge 3.

Premenlivé podmienky prostredia už nikdy viac neovplyvnia činnosť, ktorú ste kvôli nim museli prerušiť. Hudbu si konečne môžete užívať kdekoľvek a kedykoľvek. Novinka od firmy JBL vyniká nad konkurentami najmä kvalitou spracovania materiálov, vďaka ktorým vznikla vysoko odolná, ale elegantná konštrukcia s moderným dizajnom.

Charge 3 sa stane stredobodom pozornosti každého posedenia na záhrade s kamarátmi, ktorí ocenia najmä jeho konektivitu a výkon. Široký frekvenčný rozsah a príjemné basy, ktoré sú výsledkom duálnych externých pasívnych žiaričov garantujú dokonalú reprodukciu, pričom sa o zábavu môžu naraz starať až traja ľudia s ich smartfónmi. A dostane sa na playlist každého z nich, pretože Charge 3 má kapacitu 6 000 mAh, takže vydrží hrať až 20 hodín. Lenže posedenie s kamarátmi je iba málokedy skutočným posedením, väčšinou je to zábava iného, ako sedavého charakteru a pritom vzniká riziko mechanického poškodenia rôznych zariadení. Stačí neopatrný pohyb a tekutina skončila tam, kde nemala. Obliatie, alebo zhodenie prístroja do bazéna nie je príjemným momentom, ale v skutočnosti sa nič hrozného nestalo.

Látkový materiál a masívny pogumovaný kryt robia z JBL Charge 3 nástroj vhodný do týchto podmienok, stačí ho iba vytiahnuť z vody a v momente jeho vynorenia nad hladinu roztnú hrobové ticho plné tóny tanečnej skladby a zábava tak môže pokračovať ďalej. Čas je nekompromisný a batéria na vašom smarfóne začína atakovať dolných desať percent, a vám neostáva nič iného ako ho pripojiť cez USB výstup do JBL Charge 3, ktorý toho ponúka ešte omnoho viac. Môžete ho synchronizovať s ostatnými JBL produktami vďaka JBL Connect, alebo ho využívať na konferenčné hovory. Tento reproduktor nájdete na http://www.jbl.sk/ za príjemnú cenu 179 €.