Prémiové novinky LG pre Európsky trh.

V rámci festivalu spotrebnej elektroniky InnoFest Europe 2016 predstavila spoločnosť LG Electronics (LG) svoje najnovšie produkty pre európsky trh. Veľtrh prebehol od 10. do 12. apríla v centre Bálna v Budapešti. Predstavené boli inovatívne aj ekologické domáce spotrebiče.

LG SIGNATURE: Nová definícia prémiových produktov

Sofistikovanosť, účelnosť a čisté línie. To sú základné hodnoty radu produktov LG SIGNATURE, ktoré boli v Európe predstavené prvýkrát. Prvotriedne technológie sú skombinované s čistým dizajnom, ktorý má za cieľ jediné: podporiť hlavný účel daného produktu. Skvelým príkladom je tak napríklad práčka LG SIGNATURE s unikátnym systémom prania LG TWIN Wash™, novým dotykovým ovládacím panelom Quick Circle User Interface a dvierkami Push Open, ktoré umožňujú lepšiu manipuláciu s bielizňou. Povrchová úprava zo smaltu navyše zabraňuje korózii a nezanecháva odtlačky prstov.

Ďalšou novinkou je aj chladnička LG SIGNATURE, ktorej hlavným účelom je samozrejme uchovávať potraviny čo najdlhšie čerstvé. Obľúbenú vychytávku dvierok Door-in-Door™ teraz dopĺňa funkcia Knock-On, ktorá jednoduchým poklepaním na čelné sklo dvierok presvetlí vnútorný priestor chladničky. Dvierka sa tiež vedia automaticky otvoriť, ak k nim pristupujete s náručou plnou nákupu.

Pozadu nezaostáva ani čistička vzduchu, ktorá vyniká svojou jedinečnou transparentnosťou. Vzduch v miestnosti tak čistí doslova pred vašimi očami. Vďaka vlastnosti Aqua-Cyclone a kontrolke Smart PM1.0 Indicator je vzduch nielen prečistený, ale aj osviežený a zbavený aj tých najmenších prachových častíc.

Centum System™: Odolnejší a ekologickejší

Práčka a chladnička Centum System™ nadchnú nielen ekologicky orientovaných zákazníkov. Sú tiež veľmi odolné a úsporné. Bubon práčky je uchytený novým spôsobom, ktorý zabezpečuje výrazne nižšiu hlučnosť aj dlhšiu odolnosť. Napríklad pranie 12kg dávky bielizne pri 1 400 otáčkach za minútu pôsobí hluk iba 67 dB, ktoré sú porovnateľné s hlasitosťou bežného rozhovoru. Energetická trieda tejto práčky je naviac A+++ (-60%). Model chladničky s mrazničkou v spodnej časti patrí do energetickej triedy A+++ (-20%) a americký model chladničky do triedy A+++ (-10%). Na invertný motor Direct Drive práčky a invertný lineárny kompresor chladničiek LG Centum System™ sa vzťahuje 20 ročná záruka.

SmartThinQ™: Ešte lepšia chytrá domácnosť

Praktická novinka v podobe senzora SmartThinQ™ nájde svoje uplatnenie doslova v každej domácnosti. Doprala sa bielizeň alebo doumýval sa riad v umývačke? Zabudli ste zavrieť dvierka chladničky? SmartThinQ™ vás na to všetko upozorní. Zároveň vie púšťať hudbu a komunikovať s mnohými ďalšími zariadeniami vďaka SmartThinQ™ Hubu a AllJoyn® Alliance.

Na tohtoročnom ročníku festivalu InnoFest boli predstavené aj ďalšie nové modely chladničiek, noviniek pre starostlivosť o kvalitu vzduchu v domácnosti, vysávač CordZero™ HOM-BOT Turbo+ či nová verzia zariadenia LG Styler.

Pre viac informácií navštívte http://www.lge.sk.