Nové aromatické mydlá značky 4711 ACQUA COLONIA.

Umývanie rúk je každodenným rituálom. S aromatickými mydlami ACQUA COLONIA sa z rutiny stane prijemný a jedinečný zážitok. Pestré mydlá sú od začiatku marca 2016 dostupné v troch najobľúbenejších vôňach značky ACQUA COLONIA: limetka a muškátový oriešok, ružové korenie a grapefruit a citrón a zázvor. Či už budú pútať pozornosť vo vašej kúpeľni, alebo ako dokonalý darček pre hostí, tieto slávnostné mydlá sú osviežujúce, blahodárne pôsobiace a výnimočné.

KONCEPT STAROSTLIVOSTI O TELO ACQUA COLONIA Prekrásne vône, ošetrujúce a vysokokvalitné receptúry, účinné látky a príťažlivé obaly: to je  ACQUA COLONIA. Aromatické mydlá sú ako klasické mydlá optimálnym doplnkom línie  starostlivosti o telo. Ich jemná stála pena zanecháva pokožku hebkou, majú výborný čistiaci účinok a zanechávajú krásnu sviežu vôňu. Vďaka zvlhčujúcim a starostlivo zvoleným zložkám sa umývanie rúk stáva rýdzim potešením.

DIZAJN – MYDLÁ SKRÁŠLIA KAŽDÚ KÚPEĽŇU Mydlá vám dovolia na chvíľu sa zastaviť. Podnecujú k tomu, aby ste si našli pár minút čas a zažili niečo príjemné spolu so skrášľujúcimi vysokokvalitnými výrobkami. Či už ako darček pre seba, alebo pre iných, klasické mydlo sa vracia na scénu. Okrúhly tvar aromatických mydiel značky ACQUA COLONIA je pre vaše ruky ako čistý balzam. Mydlá sú zabalené v kvalitných škatuľkách, ktoré sú ilustrované obrázkami typickými pre značku ACQUA COLONIA, a týmto spôsobom sa tiež vyjadruje ich jedinečnosť.

PORTFÓLIO – TRI MYDLÁ RÔZNYCH VÔNÍ ACQUA COLONIA od výrobcu vône 4711 je séria výnimočných kombinácií vôní, ktoré inšpirujú telo, ducha aj zmysly. Aromatické mydlá sú dostupné v najobľúbenejších kombináciách limetky a muškátového orieška, ružového korenia a grapefruitu a citróna a zázvoru, ktoré pozitívne vplývajú na náladu.