Berucci, nová značka hodiniek.

Klenoty Aurum sa môžu popýšiť ďalšou novinkou vo svojom portfóliu. Sú ňou hodinky vlastnej značky Berucci. Kolekcia dámskych a pánskych hodiniek je navrhovaná na základe dlhoročných skúseností odborníkov spoločnosti a vystihuje aktuálne módne trendy. Naviac, všetky modely sú dostupné v atraktívnej cene 69 eur.

Myšlienka založiť si vlastnú značku hodiniek sa v Klenoty Aurum niesla už dlhšiu dobu. V predajniach nájdeme hodinky zvučných módnych značiek, ako napríklad Michael Kors, Emporio Armani, Gucci, Tommy Hilfiger a iné. „Naši zákazníci tieto modely milujú, no nie pre každého sú hodinky týchto fashion značiek cenovo dostupné. Jedného dňa sme sa preto rozhodli pripraviť všetkým milovníkom hodiniek kúsky, ktoré nezaťažia ich rozpočty, no budú na svoje nové módne doplnky hrdí,“ uviedla marketingová manažérka spoločnosti Klenoty Aurum, Silvia Wenderlová.

Celý proces od návrhov jednotlivých modelov až po čas, kým uzreli svetlo sveta na pultoch predajní, trval približne dva roky. Členovia tímu zohľadňovali rôznorodosť zákazníkov spoločnosti, ich potreby či preferencie. Prvá kolekcia túto rôznorodosť aj odráža. Tvoria ju obľúbené modely s kovovými náramkami, ale aj klasické hodinky s koženými remienkami. Na svoje si preto prídu nielen dámy ale i páni. Práve v týchto dňoch tak môžu nájsť zákazníci v predaji úplne prvé modely. A aké sú reakcie na tento odvážny krok?

„Musíme priznať, že sme dúfali v úspech našej myšlienky, no výsledky naše očakávania  prekonávajú. Veríme, že tak ako my, aj naši zákazníci si značku Berucci zamilujú a bude tvoriť neoddeliteľnú súčasť ich hodinkových zbierok,“ dodala marketingová manažérka Klenoty Aurum, Silvia Wenderlová.