Štýlový disk od ADATA

ADATA Technology uvádza nový USB flash disk pod názvom UV210 v elegantnom kovovom tele vo farbe zlatého šampanského. Telo je vyrobené zo zinkovej zliatiny, ktorá je zárukou dlhej trvácnosti disku.

USB flash disk UV210 má pieskovanú povrchovú úpravu a elegantne tvarované hrany. Jedná sa o kvalitné a pritom veľmi štýlové dátové úložisko, ktoré vďaka použitým materiálom zo zinkovej zliatiny nepotrebuje takú starostlivosť ako plastové USB disky. Disk je bez krytky, čo uľahčuje jeho použitie, nosenie a lepšie sa hodí do dnešného dynamického života. UV210 je zariadenie typu plug-n-play, ktoré nepotrebuje inštalovať žiadne ovládače a nie je nutná žiadna starostlivosť. Stačí ho pripojiť, nahrať alebo zdieľať dáta, odpojiť a bez starostí pokračovať inde.

Disk UV210 je vyrábaný použitím tzv. chip-on-board (COB) procesu, čo zvyšuje jeho trvanlivosť a kompaktnosť. Je teda veľmi odolný voči vode, prachu a nárazom. Navrhnutý je tak, aby bola zaistená najvyššia kvalitu a spoľahlivosť pre ochranu osobných údajov. Určený je pre ľudí, ktorí vyžadujú vysokú kvalitu prevedenia a majú radi užitočné a štýlové osobné veci. Hrdlo UV210 je dostatočne široké pre zavesenie na šnúrku alebo krúžok na kľúče. Dá sa dokonca nosiť aj na retiazke na krku ako štýlový módny doplnok.

Disk je dodávaný v kapacitách od 8 až 64 GB. Okrem toho si všetci majitelia všetkých flash diskov ADATA môžu zadarmo stiahnuť softvér UFDtoGO a OStoGO a užívať si doživotnú záruku so skvelou mobilitou a pohodlím.