Silné a odolné vlasy plné života!

Nová rada Gliss Kur ULTIMATE RESIST obsahuje účinnú infúziu 3 proteínov s regeneračnou silou pre posilnenie jednotlivých vlasových vláken.

Výsledok? Až dvadsaťkrát silnejšie* vlasy plné života a prepychového objemu. Konečne rozžiarené, silné a ľahko upraviteľné vlasy s Gliss Kur ULTIMATE RESIST!

Nová rada Gliss Kur ULTIMATE RESIST už dostupná v obchodoch.

Vlasy, ktorým chýbajú proteíny sú slabé, krehké a bez života. To, čo tieto vlasy potrebujú je cielenie na vnútornú regeneráciu a posilnenie vďaka infúzii troch proteínov. Nová rada od Gliss Kur ULTIMATE RESIST je perfektným riešením pre slabé vlasy bez života. Šampón, kondicionér, expresný regeneračný kondicionér a intenzívna posilňujúca maska dodajú vlasom viac sily, odolnosti a luxusného objemu. Po použití budú vaše vlasy silnejšie a ľahšie upraviteľné. Navyše ULTIMATE RESIST pomôže predchádzať budúcemu možnému poškodeniu a posilní vlasy od korienkov až ku končekom. Slabé a unavené vlasy sú konečne minulosťou!

Účinný komplex troch proteínov dodáva vlasom dávku bielkovín až pre 20 krát* silnejšie vlasy. Obnovujú vlasové vlákno, zlepšujú vnútornú kohéziu vlasov, posilňujú a chránia povrch vlasového vlákna.