Predstavte si parfum, ktorý je vám podobný a vyjadruje presne to, čo cítite a kým práve ste či túžite byť…

Vône Dermacol sa môžu používať samostatne alebo kombinovať medzi sebou tak, že vznikne jedinečná zmyslová stopa. Osviežte sa kvetinovou vôňou doladenou o trochu citrusu. Pridajte štipku korenenej a získajte vrúcnejší nádych. Vytvorte si jedinečný štýl so skutočnou vlastnou vôňou. Svoj špecifický olfaktický podpis, ktorý je nezameniteľný a stane sa vašou ikonickou súčasťou.

Ovocné kvetinové vône:

EDP MAGNOLIA AND PASSION FRUIT – Parfumová voda s vôňou magnólie a ovocia

Vôňa môže pripomínať rozkvitnutú lúku a džbán ovocnej šťavy z broskýň, citrónu, ríbezlí a marakuje. Zvodná Lolita s vencom vo vlasoch uvitým z konvaliniek, ružových pivoniek a frézií uteká do cédrového lesa zdobená jantárovými koralmi, nachádza útočisko vo vresoviskách. Táto vôňa je pôvabne zábavná a zvodná.

EDP PINK APPLE AND AMERICAN ROSE – Parfumová voda s vôňou šťavnatého jablka a ruže

Vôňa zakázaného ovocia. Šťavnaté jablko a zmyselná ruža vytvárajú veľmi nežnú hru. Pleťovou vodou namiešanou z konvalinky, fialky a podmanivej magnólie, osvieženou uhorkou, kvapkou citrusov a grapefruitu by sa chcel umývať každý. Hriešnosť pocítite pri tónoch santalového dreva a jantáru. Vôňa je jednoducho neodolateľná.

Jemné korenené vône:

EDP BITTER CACAO AND VANILLA – Parfumová voda s vôňou čokolády a vanilky

Vôňa je ako rytmus latinsko-americkej hudby – veľmi zmyselná a originálna, ktorá vás okamžite odlíši. Čokoláda, vzácne dreviny a nádych pivonky vo vás prebudia dobrú náladu a pocit šťastia. Madagaskarská vanilka s vetiverom z Haiti vám pripomenú tie najpríjemnejšie okamihy. Sviežosť argentínskeho pomaranča a grapefruitu spoločne so sicílskym citrónom otvoria vaše zmysly a osviežia vašu myseľ. Vytvoríte si na nej závislosť.

Jemné kvetinové vône:

EDP DELICIOUS FREESIA AND GERANIUM – Parfumová voda s jemnou kvetinovou vôňou frézie, ľalie a pivónie

Zmyselná sviežosť hrušky obalená vôňou frézie, ľalie a pivónie, zjemnená bielym pižmom a jantárom. Prekvapí vás tónmi egyptského muškátu a oranžového bergamotu z Kalábrie. Šťavnatá vôňa plná romantických prekvapení.

EDP FRESH PEONY AND YLANG-YLANG – Parfumová voda s vôňou tureckej ruže, pivónie, magnólie, jazmínu a fialky

Veľmi jemná kytica z tureckej ruže, pivónie, magnólie, egyptského jazmínu a francúzskej fialky v sofistikovanom santalovom nádychu. Kvetinové omámenie je veľmi elegantne zabalené do sviežeho morského tónu s broskyňovo-grapefruitovou kvapkou. Ylang-ylang z Komorských ostrovov dodá tejto zmyselnej vôni hypnotický dôraz.

Kvetinové vône:

EDP PEACH BLOSSOM AND LILAC – Parfumová voda s vôňou broskyňových kvetov a zeleného orgovánu

Vôňa môže pripomínať jarnú záhradu plnú rozkvitnutých stromov a farebných kvetov. Broskyňové kvietky so zeleným orgovánom, červenou pivóniou a vistériou vo vás prebudia škandalóznu túžbu. Cédrové drevo a sviežosť zeleného čaju a citrónových listov povzbudí a naladí vaše zmysly. Táto vôňa je sladká a delikátne romantická.

EDP SWEET JASMINE AND PATCHOULI – Parfumová voda s vôňou sladkého jazmínu, ruže a kosatca

Excentrická, provokatívna vôňa sladkého jazmínu, ruže a kosatca. Zrelá krása zdôraznená kvapkami bergamotu a grapefruitu a rozvoňaná kvetmi pomarančovníka. Šťava z ananásu a broskýň zdôrazňuje sebavedomie a zanecháva olfaktickú stopu našej bohyne. Vanilka, pačuli a céder odlíši každú femme fatale. Vôňa je nádherná a nezabudnuteľná.

Svieže citrusové vône:

EDP AROMATIC BERGAMOT AND VETIVER – Parfumová voda s vôňou cédru a vetiveru

Vôňa pripomína osviežujúce prebudenie v Stredomorí. Slnkom presvietená vôňa cédru a vetiveru, bieloba morských mistrálových vlniek vytvárajú harmóniu s francúzskou fialkou a egyptským jazmínom. Drevité tóny jantáru sú doladené povzbudzujúcim sicílskym citrónom s kvapkami grapefruitu, bergamotu a zázračného eukalyptu. Buďte ako morský vánok na kvetinovom trhu. Táto vôňa je prekvapivá a plná životnej energie.

Citrusové drevité vône:

EDP MARINE WOOD AND CORIANDER – Parfumová voda s vôňou korenia, sviežich citrusov a cédrového dreva

Vôňa pripomína blížiaci sa západ slnka nad morom a očakávaný večerný súboj radosti. Prepracovaný mix korenia (muškátového orieška, koriandra, kardamómu a borievky), sviežich citrusov (bergamotu a citrónu) a suchého santalového a cédrového dreva je ako karibský vánok. Táto vôňa je sofistikovane osviežujúca.

EDP SANDALWOOD AND MANDARIN – Parfumová voda s vôňou korenia, cédrového dreva a citrusov

Tlčúce srdce kozmopolitného New Yorku stvorené pre úspešné. Mix moderného korenia s cédrovým a santalovým drevom, kadidlomDermacol - kompozicia EDP a veľmi povzbudzujúcimi citrusovými tónmi (mandarínky, bergamotu, grapefruitu a limetky). Rafinovaná dynamika je umocnená šťavou z kivi, ríbezlí, černice a melónu a úspech korunuje kvetinová vôňa muškátu a ruže. Vôňa je komplexná a zmyslovo magnetická.

Drevité korenené vône:

EDP CASHMERE WOOD AND LEVANDIN – Parfumová voda s vôňou levandule a ruže v elegantnom kašmírovom dreve

Rafinovaná klasika pre gentlemana. Francúzska levanduľa, harmanček, ruža v elegantnom kašmírovom, cédrovom a santalovom dreve. Jantár zabalený do vrelej nádoby s rascou, cyprusovým ihličím a kardamómom. Zanietenosť a rozum potvrdzujú tóny citrónovej trávy, bergamotu a pomaranča. Vôňa je súčasná a spoľahlivá.

EDP EVERLASTING INCESCE AND SPICES – Parfumová voda s vôňou zázvoru, cédru, koriandru, kardamómu a jazmín.

Veľké dobrodružstvo nášho parfumového kráľovstva. Zázvor, céder, koriander, kardamóm či jazmín okorenený madagaskarskou vanilkou. Austrálske santalové drevo, vetiver a jantár sú charakteristické rysy pre túto nezameniteľnú vôňu. Štipka vonného dymu, slamienka s kvapkou sicílskeho citrónu a argentínskeho grepu. Je svetácky radostná a záhadná.

Korenené vône:

EDP GUATEMALA CARDAMOM AND BASILE – Parfumová voda s vôňou guatemalského korenia a bazalky

Utečte od denného stresu a nechajte si pozdvihnúť náladu vôňou obľúbeného korenia. Vietnamská bazalka, holandská rasca, indonézsky muškátový oriešok s egyptským jazmínom, francúzskou vanilkou a ľaliou. Komplexný príval pozitívnej energie vás ohromí. Drevitá vôňa s texaským cédrom, tónmi jantáru a vetiveru vás zahrejú. Nádych dreva doplní oregano, taliansky citrón a bergamot, guatemalský kardamóm a ruský koriander. Táto vôňa je vôňou exkluzivity a vyberaného štýlu.