PORCELAIN.LOVE by Boris Hanečka.

Boris Hanečka a Czech Fashion Council pozývajú na vernisáž výstavy PORCELAIN.LOVE, ktorá  sa uskutoční 21. marca o 19:00 v priestoroch Designbanky v POP-Up Gallery Czech Fashion Council na Senovážním námestí 18 v Prahe. Predajná výstava potrvá od 22.3. do 15.4.2016.

PORCELAIN.LOVE

Bábiky Borisa Hanečku sú vytvorené z najkvalitnejšieho francúzskeho porcelánu s remeselne prepracovanou precíznosťou, do ktorej je venovaná dávka lásky a poctivého času.

Vytvorenie každej bábiky od prvého náčrtu až po finálny design trvá približne jeden mesiac. Výsledkom je sofistikovaný umelecký kúsok, v ktorom sa spája móda, design a šperk.

BORIS HANEČKA

Tvorba jedného z najznámejších dizajnérov v Strednej Európe nespočíva len v móde, ale nachádza synergiu v rôznych formách vizuálneho umenia. Boris Hanečka prezentuje svoje aktuálne kolekcie na najväčších fashion eventoch v regióne (Central European Fashion Days, Mercedes Benz Prague Fashion Week, Fashion LIVE!). Dizajnér tvorí pod svojou značkou od roku 2006, keď získal ocenenie Najlepší dizajnér roka. Odvtedy získal mnohé ocenenia a svojimi kolekciami oslovil klientelu, medzi ktorú patrí napríklad Lucie Bílá či operná diva Anna Netrebko.

 

 

 

 

 

Posted in Art