Zoznámte sa s očarujúcim Lenovo VIBE K5 Plus.

Nadšenci hudby a zábavy ocenia vynikajúci výkon a skvelé funkcie smartfónu Lenovo VIBE K5 Plus. Prináša 5” širokouhlý FHD displej, osemjadrový procesor Qualcomm® Snapdragon™ 616, ako aj 2750mAh batériu vymeniteľnú užívateľom a zabudovanú 16GB pamäť (rozšíriteľná podpora úložiska až do 32GB) a zabezpečuje tak pohlcujúce, rýchle a neprerušované multimediálne zážitky, kedykoľvek chcete.

Zbavte sa slúchadiel a prepnite na plnohodnotný zvuk reproduktorov. Lenovo VIBE K5 Plus s jasným zvukom technológie Dolby Atmos® a duálnymi zadnými reproduktormi zabezpečuje pozoruhodnú kvalitu zvuku, vďaka čomu si užívatelia môžu vychutnávať filmy, hry a hudbu s plnohodnotným, krištáľovo čistým stereo ozvučením.

Keďže vieme, že zachytávanie kľúčových okamihov s celým „štábom“ je pre VIBE užívateľov dôležité, smartfón Lenovo VIBE K5 Plus sme vybavili 13MP zadnou kamerou s automatickým zaostrovaním a LED bleskom a prednou 5MP kamerou pre dokonalé zábery. A navyše, predinštalovali sme sem aj celú škálu pracovných a sociálnych aplikácií ako napr. SHAREit, SNAPit, Guvera Music a ďalšie, aby ste mohli bez problémov a plynule zdieľať obsah na sociálnych sieťach a streamovať svoje zážitky.

Smartfón sa môže popýšiť elegantnou hliníkovou povrchovou úpravou, má hrúbku len 8,2mm a hmotnosť len 142g – a je dostupný v dvoch farbách, platinovej striebornej a šampanskej zlatej – so smartfónom Lenovo VIBE K5 Plus ste pripravený na detailný záber.

Lenovo VIBE K5 Plus (tiež predávaný pod názvom Lenovo K5 Plus) bude na Slovensku dostupný od marca v cene od 209 EUR.

Dostupný je tiež model Lenovo VIBE K5 (predávaný aj ako Lenovo K5) s 5” HD displejom a osemjadrovým procesorom Qualcomm® Snapdragon™ 415. Cena tohto modelu je od 189 EUR.

.