Zažite live cooking s profesionálnym šéfkuchárom.

Keď sa povie firemný teambuilding, väčšina si zrejme predstaví športové popoludnie so svojimi kolegami. V hoteli Crowne Plaza Bratislava vás však presvedčia, že tím dokáže spojiť napríklad aj dobrá večera v reštaurácii.

Aby z nej zúčastnení mali originálny zážitok, v bratislavskom hoteli pripravili koncept Live Cooking, počas ktorého môžu hostia „pozerať šéfkuchárovi na ruky“ a sledovať ho tak priamo pri príprave kulinárskych špecialít. V ponuke sú rôzne kulinárske témy a vďaka bezprostrednej komunikácii so šéfkuchárom Petrom Dudášom môžu hostia načerpať nové inšpirácie. Pre dosiahnutie toho pravého gastronomického zážitku sú k pripravovaným jedlám párované vína z rôznych kútov sveta.

Celé varenie je v kompetencii kuchárskeho tímu pod vedením šéfkuchára. Live cooking však nie je len pre firmy, ale prísť môže akákoľvek skupina ľudí, ktorá má pozitívny vzťah k dobrému jedlu, teda aj priatelia, či rodina. Skupine, ktorá príde takýmto spôsobom upevňovať tímového ducha, stačí priniesť si so sebou len dobrú náladu. Šéfkuchár je otvorený diskusii a počas večera sa môžete pýtať na čokoľvek. Dozviete sa tak napríklad to, ako krájať lososa, vyrobiť si levanduľový cukor alebo ktoré bylinky sú na, čo vhodné.

Ak plánujete teambuildingové aktivity skôr na leto, môžete si prípravu špecialít vychutnať aj na terase hotela s jedinečnou bylinkovou záhradkou, ktorej plody využíva šéfkuchár pri varení v hotelovej kuchyni.

 

Foto: Hotel Crowne Plaza Bratislava.