Už tento piatok spoznáme víťazku súťaže Nevesta roka 2015.

Druhý finálový ročník súťaže Nevesta roka 2015 sa uskutoční 12. februára 2016 od 15:30 v rámci  Svadobného veľtrhu v Inchebe. Desať finalistiek zabojuje o hlavné tituly Nevesta roka 2015 a TIP Nevesta roka 2015, a taktiež o hlavné ceny v súťaži ako romantické pobyty, spotrebiče do domácnosti, či hodnotné kozmetické a darčekové balíčky a ďalších vedľajších cien.

Súťaž bola oficiálne vyhlásená na Valentína 2015 na Svadobnom veľtrhu v Inchebe. Všetky v tom roku vydaté dámy sa do súťaže mohli prihlasovať online cez portál www.womanman.sk. Do druhého ročníka súťaže Nevesta roka sa prihlásilo vyše 100 neviest!

Na konci januára 2016, odborná porota zložená z generálnych partnerov, mediálnych partnerov, hlavných partnerov a organizátorov, vybrala 10 finalistiek. V rámci programu sa nevesty predvedú v komerčnej móde z e-shopu iModa.sk a vo svadobných a spoločenských šatách salónu Giovanna. Organizátori poňali túto súťaž ako nie klasickú Miss, a preto sa aj tento rok budú víťazné nevesty dekorovať kvetinovými členkami značky Hogo Fogo. V programe vystúpi známa šanzónová speváčka Janais.

Vyhlásenia súťaže sa môžu zúčastniť všetci, ktorí 12. februára 2016 navštívia obľúbený Svadobný veľtrh v bratislavskej Inchebe od 15:30.

A toto je finálová 10-tka:

Erika Hlavnová, Zuzana Baďurová, Veronika Radič, Iveta Dorčáková, Lenka Šlepecká, Nikol Rišianová. Zuzana Mauerová, Renáta Licherň, Zuzana Spodniaková, Martina Mihálová