Tipy na Valentína od Oravy pre neho.

Správny džentlmen sa práce nebojí a je vždy pripravený doma čo-to utiahnuť či vyvŕtať. Je to nielen vecou zručnosti, ale priam mužskej cti! A na to potrebuje to správne náradie, aby bol výsledok hodný pochvaly, hoci pán nemusí byť priam profesionálnym majstrom. Obdarujte ho na Valentína darčekom, ktorým si dokáže, že na to má, a s pomocou ktorého sa bude môcť púšťať do nových projektov pri majstrovaní doma aj na záhrade.

Akumulátorová vŕtačka Orava PLCD-102 18 V.

Akumulátorová vŕtačka s rýchloupínacím skľučovadlom je nástroj hobby triedy určený na domáce práce, najmä vŕtanie do dreva, kovu a plastov. Vŕtačka je vybavená elektronickou dobehovou brzdou, rýchloupínacou skľučovadlovou hlavou na výmenu nástrojov bez použitia ďalšieho náradia, LED diódou na osvetlenie pracovného miesta, LED indikátorom ukazujúcim stav nabitia akumulátora a pogumovaným držadlom na príjemnejšiu a bezpečnejšiu prácu. Súčasťou balenia je okrem praktického kufríka aj súprava bitov. Chod otáčania dopredu alebo dozadu sa prepína jednoducho gombíkom umiestneným na tele vŕtačky. Rýchlosť otáčok sa dá nastaviť v rozmedzí 0 – 550 otáčok za minútu. Na jedno nabitie vydrží pracovať 25 až 30 minút. Predáva Orava za 39,90 €.

Akumulátorový skrutkovač Orava PLS-25 4,8 V.

Akumulátorový skrutkovač s nástavcom pre bity s rozmermi 1/4“ je nástroj hobby triedy, určený na aku skrutkovac 2+domáce práce, najmä doťahovanie a povoľovanie skrutiek či skrutiek do dreva. S týmto pomocníkom zvládne zakrútiť pohodlne všetky skrutky každý, aj menej zdatný kutil. Telo skrutkovača sa dá jednoduchým otočením vyrovnať, aby sa v prípade potreby dostal aj do neprístupnejších miest. Na vrchnej strane sú LED kontrolky. Ktoré informujú o stave batérie. Jednoduchým prepínacím gombíkom si nastavíte či skrutku treba pritiahnuť alebo vykrútiť. Na spodnej strane je svetlo, ktoré sa dá ručne zapnúť pri skrutkovaní v tme alebo v tmavých rohoch. Skrutky otáča rýchlosťou 200 otáčok za minútu a akumulátor na jedno nabitie vydrží 25 až 30 minút. Predáva Orava za 19,90 €.

www.orava.eu