Otvorte priestor svojmu tvorivému potenciálu: novinka EOS 80D.

Spoločnosť Canon predstavuje EOS 80D – výkonnú, plne vybavenú jednookú digitálnu zrkadlovku, ktorá poskytuje všetko, čo potrebujete na ambicióznejšie fotografovanie a nakrúcanie videa.

Tento fotoaparát, určený pre nadšencov obľubujúcich experimentovanie s rozličnými žánrami a štýlmi, poskytuje mimoriadne vysokú úroveň konfigurovateľnosti, rýchlosti a jednoduchosti fotografovania. Model EOS 80D je univerzálny fotoaparát, ktorý kombinuje špičkové zobrazovacie technológie – nový 24,2-megapixelový snímač CMOS a procesor DIGIC 6 s novým systémom AF so 45 bodmi krížového typu a rýchlym snímaním 7 snímok za sekundu – a umožňuje zaznamenať úžasné fotografie a videá v rozlíšení Full HD.

Fotoaparát, ktorý sa vám prispôsobí.

Model EOS 80D je navrhnutý tak, ze v maximálnej miere poskytuje l všetky tvorivé nástroje. Inteligentný hľadáčik zobrazuje 100 % pole záberu aj aktuálne nastavenia. Rýchlo môžete použiť aj dotykový displej Vari-angle Clear View LCD II veľkosti 7,7 cm (3.0”), ktorý je ideálnou pomôckou pri nakrúcaní videa, používaní režimu Live View alebo rýchlom prístupe k funkciám.

Napĺňajte svoje filmárske ambície.

Vďaka možnosti nakrúcania videa vo formáte Full HD model EOS 80D poskytuje úplnú flexibilitu, či zaznamenávate videodenník z ciest, alebo nakrúcate ambiciózny filmový projekt. Jedinečná technológia Canon Dual Pixel CMOS AF zaručuje presné automatické zaostrenie a jeho plynulé udržiavanie. Rýchlosť aj citlivosť sledovania AF je možné jednoducho upraviť, čo vám dovolí využívať úplnú kontrolu rýchlosti a citlivosti automatického zaostrovania tak, aby vyhovovala požadovanému štýlu videozáznamu.

Ambiciózni filmári sa môžu spoľahnúť na záznamy na profesionálnej úrovni a možnosť nakrúcania snímkovacou frekvenciou 60p vo formáte MP4 – ideálne na spomalenie záznamu pri plnom ovládaní zaostrenia. Model EOS 80D je vybavený konektormi na slúchadlá aj mikrofón umožňujúcimi plne kontrolovateľný záznam zvukovej stopy.

Jednoduché pripojenie, vzdialené ovládanie snímania, zdieľanie záberov.

EOS 80D spolu s aplikáciou Canon Camera Connect poskytujú slobodu vzdialeného ovládania prostredníctvom inteligentného telefónu alebo tabletu. Vstavané rozhranie Wi-Fi a funkcia Dynamic NFC uľahčujú pripojenie k inteligentným zariadeniam a zdieľanie snímok s plným rozlíšením vo formáte JPEG. Fotoaparát možno pripojiť aj k počítaču a ovládať ho prostredníctvom počítača bez potreby domáceho smerovača Wi-Fi, ako aj rýchlo a jednoducho ukladať, zobrazovať a zdieľať fotografie a videozáznamy z jediného miesta použitím zariadenia Canon Connect Station CS100.

Základné charakteristiky fotoaparátu EOS 80D:

  • Rýchly fotoaparát, ktorý udrží tempo s rýchlymi udalosťami
  • Špičkové fotografie a videá v rozličných podmienkach snímania
  • Všetko, čo potrebujete na fotografovanie na ambicióznejšej úrovni
  • Perfektné možnosti kreatívneho nakrúcania videa
  • Jednoduché pripojenie, snímanie a zdieľanie fotografií a videí