Logitech spolupracuje s Ubisoft pri uvedení hry Tom Clancy’s The Division

Spoločnosť Logitech dnes oznámila spoluprácu so spoločnosťou Ubisoft, ktorú chce osláviť uvedenie herného titulu Tom Clancy’s The Division. Logitech sa podieľa na uvedenie akčných balíčkov s plnou verziou hry a vydáva novú verziu apletu Arx Control a špeciálne profily RGB podsvietenia, ktoré fanúšikom hry The Division ponúknu nové zážitky z používania kompatibilných herných klávesníc ihneď pri uvedení hry, ktoré je určené na 8. marca 2016.

Počnúc 8. marcom budú herné klávesnice s úplnými názvami Logitech® G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard, Logitech® G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard a Logitech® G910 Orion Spark RGB Mechanical Gaming Keyboard súčasťou akčných balíčkov spolu s plnou verziou hry.

Všetky klávesnice sú osadené mechanickými spínačmi Romer-G™, ktoré vyvinula exkluzívne spoločnosť Logitech a ktoré zachytia stlačenie kláves až o 25 percent rýchlejšie, než dokážu konkurenčné mechanické spínače. Klávesnice majú navyše inteligentné RGB podsvietenie tlačidiel, takže si môžete vybrať a prispôsobiť farbu podsvietenia každej jednotlivej klávesy – vyberať môžete z palety farieb s 16,8 miliónom farebných odtieňov prostredníctvom obslužnej aplikácie Logitech Gaming Software (LGS). Môžete si tiež vybranými farbami zvýrazniť určité tlačidlá, aby ste mali lepší prehľad o príkazoch, alebo si môžete upraviť farby tak, aby ladili s vašou hernou zostavou a môžete si vytvárať vlastné profily pre rôzne hry.

Klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum a Logitech G910 Orion Spark majú naviac dokovací slot Logitech G Arx Control. Podporuje väčšinu mobilných telefónov s operačnými systémami iOS® a Android™ a poskytuje ľahký prístup k aplikácii Logitech G Arx app, ktorá na vašom mobilnom zariadení zobrazuje širokú škálu doplnkových informácií z danej hry.

Očakáva sa, že klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum, Logitech G810 Orion Spectrum a Logitech G910 Orion Spark v akčných balíčkoch s hrou budú v Európe k dispozícii od 8. marca za odporúčané maloobchodné ceny, ktoré sú v danom poradí 159 €, 189 € a 199 €. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese gaming.logitech.com.

030216_0908_Logitechspo1.png

Hra Tom Clancy’s The Division sa odohráva niekoľko týždňov po tom, čo v New Yorku na Čierny piatok vypukla devastujúce pandémia. Jedna po druhej kolabujú základné služby a behom pár dní sa spoločnosť zrúti do chaosu. Pre záchranu je aktivovaná „The Division“ – samostatná jednotka taktických agentov, ktorí vedú zdanlivo obyčajné životy. V tejto strhujúcej akčnej otvorenej hre typu RPG, ktorej sa online môžu zúčastniť hráči z celého sveta, objavujte nepriateľské a dynamické prostredie, kde veľmi záleží na skúmaní a pokroku jednotlivých hráčov. Spojte sa s inými hráčmi, aby ste boli schopní pátrať po zdrojoch vírusu a vytrhli mesto zo všadeprítomného zmätku. Ďalšie informácie o hre môžete získať na adrese www.thedivisiongame.com