LG K series: prémiový dizajn strednej triedy.

Spoločnosť LG Electronics (LG) predstavila mobilné novinky radu K Series, ktoré vynikajú svojim dizajnom a fotoaparátom v strednej cenovej kategórii. Počas februára budú na slovenský trh uvedené modely K4LTE a K10 LTE.

Základný model radu K4LTE je vybavený 4,5-palcovým displejom, 8 GB pamäťou a LTE pripojením. Pokročilejší model K10 LTE má väčší, 5,3″ HD In-Cell Touch displej, vo svojej kategórii veľmi prémiový fotoaparát a je určený náročnejším zákazníkom.

Dizajn a pohodlie.

Prémiový svieži dizajn zahŕňa príjemné zaoblené hrany, zakrivenie aj špeciálny povrch . Vďaka umiestneniu všetkých potrebných tlačidiel na zadnú stranu telefónu vyniká nový 2.5D Arc Glass. Rad K Series sa zameriava predovšetkým na mladších zákazníkov, ktorí vyhľadávajú štýlové produkty za nižšiu cenu. Aktívnemu životnému štýlu zodpovedá aj spracovanie zadného krytu, ktorý vďaka špeciálne vzorovanému povrchu presne padne do ruky.

Mladej generácii, ale nielen jej, je určený aj predný fotoaparát s virtuálnym bleskom pre kvalitné selfie. K dispozícii sú tiež obľúbená gestá. Pre ľahké vyfotenie pomocou Gesture Shot stačí zdvihnúť ruku pred objektív a zovrieť ju v päsť. Funkciu Gesture Interval Shot, ktorá zachytí rovno štyri po sebe idúce snímky, spustí dvojité zovretie dlane. Zadný fotoaparát tak nemá vo svojej kategórii konkurenciu a ponúka možnosť obstarania nielen skvelých fotografií, ale aj videa.

http://www.lge.sk.