Lenovo vylepšuje dotykový displej vďaka WRITEit 2.0.

Spoločnosť Lenovo uviedla WRITEit 2.0 – novú, rozšírenú a prepracovanú aplikáciu, ktorá uvoľní potenciál zariadení s dotykovým displejom a podporou písania dotykovým perom.

WRITEit 2.0 funguje na zariadeniach s dotykovým displejom Lenovo Windows (8 a 10) a užívatelia ju môžu spárovať s digitálnym perom Lenovo, čím dosiahnu ešte bohatšie zážitky z multimédií.

Premeňte svoj displej na maliarske plátno.

WRITEit 2.0 sme vyvinuli ako voľnú softvérovú aplikáciu, ktorá dotykový Windows displej premení na virtuálne plátno. Užívatelia môžu na svojich displejoch jednoducho písať perom alebo prstom, kresliť, zvýrazňovať, čmárať alebo čokoľvek označovať, či už vo Word dokumentoch, fotkách, prezentáciách, na webových stránkach a mnohých ďalších formátoch. Užívatelia si dokonca môžu vytvoriť prázdne plátno, na ktoré môžu písať alebo kresliť a prejavovať tak svoju kreativitu. WRITEit 2.0 užívateľom umožňuje ukladať si svoje výtvory a rýchlo ich odoslať a zdieľať s ostatnými.

Tento nástroj aplikácie zahŕňa dvanásť farieb pera v troch hrúbkach a štyri zvýrazňovače, ako aj gumu. WRITEit 2.0 má tiež vrstvu virtuálneho plátna, vďaka ktorej užívatelia môžu slobodne robiť poznámky, či už digitálnym perom alebo jednoducho prstom.

Cena a dostupnosť:

Aplikácia WRITEit 2.0 bude od zajtra dostupná pre Lenovo dotykové zariadenia s Windows 8 a 10, podporujúce písanie dotykovým perom. Stiahnite si ju zadarmo z našej webovej stránky: http://www.getwriteit.com.