Jarné prebúdzanie sa a otázka vzťahov je aktuálna, osobná, priam majetnícka.

Možno sa vám, a to nie raz stalo, akú úlohu zohral kúsok porcelánu ? Celkom dôležitú, keď hovoríme práve a pocitoch. Kolega z kancelárie, najobľúbenejší člen rodiny, príjemný spoločník na chate, verný kamarát z detstva, darček z lásky… Nie je tak ťažké uhádnuť, že sú to práve hrnčeky, šálky, misky, ktoré majú svoje nenahraditeľné miesto v rebríčku osobných hodnôt.

Dokážu vykúzliť priateľskú atmosféru na stretnutí, dodať šmrnc slávnostnému stolovaniu, či okamžite naplniť predstavy o pohode. Pre niektorých to môže byť rituálna chvíľka vyhradená pre seba, pre vychutnanie si obľúbeného čaju, kávy, či inej delikatesy.

Nezostaňte len pri jednom kúsku porcelánu či keramiky. V ponuke F&F home nájdete porcelánové a keramické produkty v modernom aj klasickom prevedení, pútavých farieb, rôznych veľkostí s originálnymi motívmi, ktoré vás zaujmú hneď na prvý pohľad.

Spontánny výber hrnčeka do zbierky, alebo plánované doplnenie šálky do súpravy – samostatne jedinečný kúsok, alebo ľahko kombinovateľná “súčiastka“? Svojho favorita si zaručene nájde každý. Užiť si hrejivý pocit spokojnosti čo i len na chvíľu je dôležité a mnohokrát neoceniteľné, pretože každá z chvíľ je prchavo výnimočná aj keď sa môže zdať rutinne rovnaká.